Четвер, 24 листопада 2016 15:24

В результаті сплати штрафних санкцій бюджет міста поповнено на 150 тис. грн.

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

На черговому засіданні виконавчого комітету 23 листопада начальник Інспекції з благоустрою м. Умань Артур Васалатій прозвітував про роботу за 9 місяців 2016 року.

Працівниками Інспекції регулярно здійснюються рейди по боротьбі зі стихійною торгівлею на вулицях міста, до яких залучаються працівники Уманського відділу поліції. За три квартали 2016 року майже повністю ліквідовано стихійну торгівлю біля колгоспного ринку по вулиці Небесної сотні, також припинено несанкціоновану торгівлю біля ринку «Вечірній» за адресою: пл. Івангородська та біля будинку № 8 по вулиці Тищика.

Продовжується робота щодо притягнення осіб до відповідальності за розклеювання оголошень у невідведених для цього місцях – на опорах електромереж, зупинках громадського транспорту, парканах та фасадах будинків тощо.

Як повідомив Артур Васалатій, загалом за 9 місяців 2016 року складено 146 адміністративних протоколів, надано 125 приписів на усунення порушень норм Загальноміської програми з благоустрою міста Умань, розглянуто 120 офіційних звернень громадян, установ та організацій. В результаті сплати штрафних санкцій бюджет міста поповнено на 150 тис. грн.

На виконання рішення виконкому від 27 жовтня 2016 р., на якому було затверджено перелік об’єктів, встановлених з порушенням норм законодавства та які підлягають знесенню, розпочалась робота з демонтажу тимчасових споруд на території міста. Наразі було демонтовано три МАФи по вул. Небесної сотні, Володимира Мономаха, пров. Привокзальному.

Постійно проводяться перевірки щодо впорядкування розміщення реклами на вулицях Умані. За результатами 2016 року до бюджету міста сплачено юридичними та фізичними особами близько 534 тис. грн. за розміщення зовнішньої реклами. 

Здійснюється контроль за виконанням умов договорів оренди земельних ділянок наданих Уманською міською радою в оренду.

Також продовжується робота щодо притягнення мешканців приватного сектору до адміністративної відповідальності у разі відсутності договору на вивезення сміття, спалювання рослинних залишків, створення стихійних сміттєзалищ.

«Уманчани вже відзначили позитивний внесок у благоустрій міста, який робить Інспекція. Роботу цього дієвого відділу необхідно підтримувати і підсилювати новими працівниками. В майбутньому штат планується збільшити», – зазначив міський голова Олександр Цебрій.

 

Прочитано 885 разів