Версія для друку
Вівторок, 20 грудня 2016 09:55

Дітей пільгових категорій привітали з новорічними святами

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Новорічні свята усі люди – і дорослі, і малі – чекають з нетерпінням. Адже вони приносять радість, посмішки, гарний настрій і безліч подарунків. Особливо чекають діти, які потребують уваги і піклування.

19 грудня, в День святого Миколая, в міському Будинку культури організовано новорічну виставу для дітей пільгових категорій. Серед присутніх у залі були діти з міста Авдіївка Донецької області, які прибули до міста Умань на запрошення міського голови Олександра Цебрія. Уманчани привітали маленьких гостей міста гучними оплесками.

«Сподіваюсь, що перебування в Умані, гостинність і увага уманчан, свято Миколая і подарунки створять цим діткам гарний настрій і подарують віру в щасливе і мирне майбутнє для них і всієї України,» - сказав Олександр Володимирович та побажав, щоб усі діти нашого міста і нашої країни були щасливими, усміхненими і оточеними любов’ю і турботою дорослих.

Діти із задоволенням взяли участь у новорічному дійстві та переглянули виставу, а на завершення отримали солодкі подарунки від Святого Миколая.

Це свято стало можливим завдяки міському голові та підприємцям, які підтримали ініціативу очільника міста та фінансово допомогли в організації заходів.

Прочитано 607 разів