Середа, 12 квітня 2017 12:22

В Умані студенти створили «живу огорожу»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 Протягом квітня в нашій країні оголошено Всеукраїнську весняну акцію «Зробимо Україну чистою разом», що має на меті збереження та примноження зелених насаджень, поліпшення естетичного, санітарного стану територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення.

Уманчани також долучились до цієї акції. В місті проводяться заходи з упорядкування прилеглих та закріплених територій підприємств, організацій, установ міста, приведення до належного естетичного та санітарного стану вулиць, прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, скверів, висадки декоративних та фруктових дерев, кущів, багаторічних квітів.

Так, 11 квітня студенти Уманського державного педагогічного університету та Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу створили живу огорожу по вулиці Успенській, висадивши понад 1000 саджанців грабу. Ця огорожа з граба досягає до 2 м у висоту та виконує важливі санітарно-гігієнічні функції, а саме: захист території від вітрів, пилу, вихлопних газів та шуму. 

«Мене радує той факт, що до робіт з благоустрою та озеленення міста долучається все більше і більше небайдужих уманчан. Люди, незважаючи на свою зайнятість, беруть у руки садовий та різний інвентар для прибирання і ретельно облагороджують територію міста. Я переконаний, що всією громадою ми зробимо Умань чистою, зеленою й квітучою», - прокоментував міський голова Олександр Цебрій.

Організатори акції в місті щиро вдячні всім, хто бере участь в заходах з благоустрою та робить свій внесок у розвиток та естетичну привабливість міста.

 

 

Прочитано 914 разів