Версія для друку
Середа, 19 квітня 2017 11:57

Фінішував всеукраїнський турнір з боксу в Умані

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Найсильніші боксери-юніори України змагалися в міському будинку культури нашого міста. Практично всі бої були рівні, напружені та безкомпромісні.

Вітали спортсменів  почесні гості  заступник міського голови Жанна Лозінська, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації Максим Зеленський, голова федерації боксу Черкаської області Сергій Тищенко, голова відділення національного Олімпійського комітету України у Черкаській області Андрій Більда, державний тренер України з боксу Юрій Шевчук, МСМК учасник Олімпіади в Ріо Матвійчук Володимир, ЗМС бронзовий призер Олімпіади у Сіднеї Сергій Данильченко та інші.

Серед 110 боксерів практично з усіх областей України, що взяли участь у змаганнях, відстоювали честь міста і 8 уманчан, а саме: Шиманський Ростислав, Швець Сергій, Колісніченко Максим, Філіпенко Владислав, Дзюбейло Максим, Видрик Дмитро, Крисюк Віктор, Башинський Олексій. До призових місць дістались одразу 5 уманських боксерів.

Бронзові медалі завоювали Шиманський Ростислав та Колісніченко Максим.

Золоті медалі завоювали Швець Сергій, Дзюбейло Максим та Видрик Дмитро.

Кращим боксером турніру було визнано уманчанина Швеця Сергія. Дякуємо всім, хто доклав зусиль до проведення важливого заходу.

Прочитано 917 разів