Середа, 26 квітня 2017 14:51

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

На черговому засіданні виконавчого комітету Уманської міської ради, яке відбулося 26 квітня, було розглянуто 19 питань.

Зокрема, члени виконкому заслухали звіт про виконання показників Програми економічного і соціального розвитку м.Умань за 2016 рік. Було затверджено тариф на проїзд у міському пасажирському автомобільному транспорті м.Умань та внесені зміни до рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 27.09.2012 р. № 301 «Про затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів міськими автобусними маршрутами та Порядку проведення конкурсу».

Крім того, підведено підсумки роботи комунальних підприємств, установ, закладів міста в осінньо-зимовий період 2016-2017 років та сплановано заходи щодо підготовки до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

Також під час засідання члени виконкому затвердили статути дошкільних навчальних закладів міста №№3, 7, 8, 14, 24 та погодили організацію роботи таборів з денним перебуванням влітку 2017 року.

На засіданні надано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами та затвердженозразки вказівників на об’єкти туристичного інтересу в місті Умань.

Було ухвалено рішення про відзначення 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та розглянуто питання про винагороди міської ради у 2017 році обдарованим дітям-переможцям ІІІ-ІV етапів Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, ІІ-ІІІ етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, всеукраїнських конкурсів, змагань, турнірів та інші.

 

Прочитано 926 разів