Середа, 26 квітня 2017 16:44

Весняний призов 2017 року триває

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

На виконання Закону України від 18.02.2016 р. № 1008-VIII «Про військовий обов’язок і військову службу»  та розпорядження Черкаської  обласної державної адміністрації  від 31 березня 2017 року «Про чергові призови громадян України на строкову військову службу в 2017 році» триває весняний призов на строкову службу громадян України.

25 квітня 2017 року в актовій залі Уманського медичного училища за дорученням голови призовної комісії, першого заступника міського голови Сергія  Клочка відбулася координаційна  нарада з метою узгодження роботи між Уманським об’єднаним міським військовим комісаріатом та підприємствами міста незалежно від форми власності щодо призову на строкову службу громадян України.  

Т.в.о. військового комісара майор Валерій Коврик, підводячи підсумок про хід виконання планових завдань з призову громадян України на строкову військову службу в квітні-травні 2017 року, зазначив, що за результатами першого місяця призовної компанії, на строкову службу військову призвано лише 25% призовників від запланованого, а також провів аналіз та вказав причини низької ефективності явки призовників на дільницю.  Заступник військового комісара майор Віктор Болгаров довів до представників підприємств міста вимоги законодавства щодо виконання планових завдань з призову громадян на строкову службу і шляхи взаємодії з органами місцевого самоврядування, Уманським відділом головного управління національної поліції в Черкаській області  в частині розшуку призовників, які ухиляються від призову на військову службу та керівниками підприємств незалежно від форми власності.

По завершенню наради т.в.о військового комісара  Валерій Коврик  наголосив на серйозному підході до вирішення питань призову на строкову службу громадян України в м. Умань та закликав посадових осіб докласти максимум зусиль щодо їх вирішення.

  

Начальник відділу з питань ЦЗ та ОМР Уманської міської ради                                                   В.А. Цкітішвілі

 

 

 

 

 

 

Прочитано 1083 разів