Четвер, 01 червня 2017 11:00

Засідання постійних комісій

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

31травня відбулось засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, інформаційної політики,  захисту прав  громадян, законності та  правопорядку, на якому було розглянуто проекти рішень «Про план роботи  Уманської міської ради  VIІ скликання на II півріччя 2017 року», «Про затвердження Положення про відділ взаємодії з депутатами Уманської міської ради» та «Про затвердження складу комісії з питань збереження історичної спадщини, найменування, перейменування вулиць, провулків, площ, проспектів, парків, скверів та встановлення пам’ятних знаків в місті Умані в новій редакції».

На засіданні були присутні секретар міської ради Кирилюк Л.М. та в.о. начальника відділу архітектури, містобудування та кадастру Бондаренко Л.І.

 

31 травня відбулось засідання постійної комісії з питань розвитку виробництва, підприємництва, інвестиційної та зовнішньо - економічної політики на якому розглянули проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2016 р. № 2-22/7 «Про Програму економічного і соціального розвитку м. Умань на 2017 рік.

В роботі комісії взяла участь начальник відділу економічного розвитку Чантурія І.В.

Прочитано 729 разів