Четвер, 22 червня 2017 16:55

Відбулось засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Чергове засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 22 червня, на якому було розглянуто 19 питань.

На початку засідання міський голова Олександр Цебрій вручив КП «Телекомпанія Умань» Диплом Черкаської обласної державної адміністрації за зайняте ІІІ місце у творчому конкурсі редакцій друкованих, електронних засобів масової інформації та журналістів області.

Також, відповідно до розпорядження, очільник міста оголосив Подяку міського голови м.Умань: Олегу Ткаченко, головному інженеру комунального підприємства «Уманьводоканал», за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність та з нагоди 50-річчя від дня народження; колективу служби у справах дітей Уманської міської ради за активну участь у підготовці та проведенні семінару-наради для начальників районних, міських служб у справах дітей, керівників центрів соціально-психологічної реабілітації дітей Черкаської та Запорізької областей.

На засіданні члени виконкому затвердили звіти про виконання фінансових планів комунальних підприємств м.Умань за І квартал 2017 року та внесли зміни до розпису міського бюджету на 2017 рік.

Також під час засідання виконкому було ухвалено рішення про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.

Члени виконавчого комітету затвердили зразки інформаційних табличок розкладу руху міських автобусів у м.Умань та надали дозвіл на вирубку дерев.

Було затверджено склад Громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради та погоджено зміни до штатних розписів деяких структурних підрозділів відділу культури Уманської міської ради.

Члени виконкому ухвалили рішення про укладення угод, що потребують нотаріального посвідчення.

На засіданні виконкому було затверджено статути в новій редакції:   громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Штурм»; навчально-виховного комплексу «Уманська міська гімназія – школа естетичного виховання» Уманської міської ради Черкаської області; станції юних техніків м.Умані.

Розглянуто питання про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради.

Крім того, члени виконкому погодили надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам тощо.

 

 

 

 

Прочитано 895 разів