Понеділок, 26 червня 2017 07:50

Свято випускників - 2017

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

24  червня 2017 року на центральній площі міста відбулось урочисте свято прощання зі школою – «Випускний бал – 2017». Цьогоріч 424 молодих, талановитих, сповнених сил і надій юнаків та дівчат залишають рідні школи, серед них за високі досягнення 33 випускники нагороджені 22 золотими та 11 срібними медалями.

Розпочалось свято урочистою ходою, яку очолювали  начальник відділу освіти  Оксана Мельник, завідувач методичним кабінетом Інна Трохименко. Також у заході взяли участь міський голова Олександр Цебрій, представники міської влади, депутати, начальники відділів, служб та управлінь міської ради, педагоги, учні, батьки, уманчани.

Патріотичний флешмоб  «Ми – українці!»  подарували глядачам учні ЗОШ №№ 3,4,5,9,11,14, НВК №№ 1,7,17.  За традицією, делегація від випускників поклала квіти до обеліска Слави, пам’ятника Тарасу Шевченку та до могил уманчан, загиблих у зоні антитерористичної операції.

З вітальним словом до випускникників, їх вчителів, батьків та жителів міста з нагоди свята виступили міський голова Олександр Цебрій та начальник відділу освіти Оксана Мельник.

«Сьогодні у вас є безліч можливостей, щоб успішно реалізувати себе. А ваша наполегливість, завзятість та енергійність лише допоможуть вам у цьому. Я вірю, що ви – молоді і розумні люди – зробите наше місто, наш світ кращим», - сказав міський голова Олександр Цебрій.

Завершився випускний бал традиційним вальсом. Закружляти у танці усіх присутніх запросили вихованці «Зразкового художнього колективу» ансамблю бального танцю «Ерідан» Будинку дитячої та юнацької творчості, після чого у небо злетіли сотні кульок – символів світлого, безхмарного неба над юнаками та дівчатами.

Прочитано 858 разів