Версія для друку
Четвер, 13 липня 2017 15:11

Уманська ДЮСШ отримала подарунок від міста

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

13 липня на водній базі Уманської дитячо-юнацької спортивної школи №1 міський голова Олександр Цебрій передав у користування тренерам – викладачам відділення веслування на байдарках і каное човновий двигун марки «Suzuki».

У середині червня керівництво школи звернулось до міської влади з проханням придбати човновий двигун для забезпечення безпеки тренувань та покращення результатів виступів уманських спортсменів на державних та міжнародних змаганнях.

Нагадаємо, що за підсумками 2016 року Уманська дитячо-юнацька спортивна школа №1 зайняла: 1 місце у рейтингу з олімпійських видів спорту  Черкаської області та високе 7 місце у Всеукраїнському рейтингу; 1 місце у  ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в навчальних закладах системи освіти України та представлятиме Черкащину у ІІІ (фінальному) етапі Всеукраїнського огляду-конкурсу.

Саме зараз, Юлія Юрійчук виступає  у складі збірної команди України на чемпіонаті Європи серед дорослих, що проходять у Болгарії. 

Владислав Мегесь та Олександр Гарань готуються до виступу у складі збірної команди України на чемпіонаті світу серед молоді до 23 років, що відбудуться наприкінці  липня у Румунії. 

Прочитано 1267 разів