Версія для друку
П'ятниця, 14 липня 2017 14:53

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Чергове засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 14 липня,  на якому було розглянуто понад 20 питань.

Зокрема, члени виконкому заслухали звіт про впровадження сімейної медицини та хід виконання рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 27.10.2016 № 284 «Про стан надання медичної допомоги  населенню міста в комунальному закладі «Уманський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

На черговому засіданні було затверджено рішення про облаштування дитячих, спортивних майданчиків, перейменування та найменування вулиць в м.Умань.

Крім того, внесено зміни та доповнення до рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 29 січня 2015 року № 20.

Також під час засідання члени виконавчого комітету ухвалили рішення про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.

Було ухвалено програму відзначення 26-ї річниці незалежності України.

На засіданні розглянуто питання про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради.

Члени виконавчого комітету погодили внесення змін до розпису міського бюджету на 2017 рік.

Крім того, члени виконкому затвердили положення про порядок проведення перерахунків житлових субсидій, погодили надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам тощо.

 

 

Прочитано 811 разів