П'ятниця, 21 липня 2017 16:24

Відбулось засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, інформаційної політики, захисту прав громадян, законності та правопорядку

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
  21 липня відбулось засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, інформаційної політики,  захисту прав  громадян, законності та  правопорядку, на якому було розглянуто проекти  рішень  «Про затвердження Положення про формування цивільного захисту міста Умань»,«Про затвердження заходів з планування, підготовки та організації проведення евакуації населення м. Умань» та  «Про внесення змін до рішення міської ради від 01.12.2015 року № 8-1/7 «Про обрання постійних комісій Уманської міської ради VII скликання»

         На засіданні були присутні секретар міської ради Кирилюк Л.М.та головний спеціаліст відділу з питань ЦЗ та ОМР Опришко О.В. 

       21липня відбулось  засідання постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів на якому розглянули проекти рішень «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2016 року № 3-22/7 „Про міський бюджет на 2017 рік” , «Про затвердження Положення про формування цивільного захисту міста Умань»,  «Про затвердження заходів з планування, підготовки та організації проведення евакуації населення м. Умань» та « Про затвердження Програми покращення якості надання адміністративних послуг в м. Умань на період 2017 – 2018 років».

         В роботі комісії взяли участь секретар ради Л.М. Кирилюк,    заступник начальника фінансового управління Новосельцева І.Ю., начальник  відділу доходів фінансового управління Опенько В.А. та представник  територіального сервісного центру 7142 регіонального сервісного центру МВС у Черкаській області Островський С.А.

Прочитано 770 разів