Версія для друку
Понеділок, 31 липня 2017 16:58

Міський голова провів телефонну розмову з уманчанами

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

31 липня відбувся черговий телефонний діалог міського голови Олександра Цебрія з уманчанами.  Розмова очільника міста транслювалася в режимі он-лайн в мережі Інтеренет.

За відведену годину надійшло майже 30 телефонних дзвінків, в яких порушувалися питання різних сфер життєдіяльності міста: благоустрій вулиць, знесення та обрізка дерев, ремонт дорожнього покриття та зливової каналізації, заміна вікон у під’їздах багатоповерхівок, встановлення інформаційних табличок на автобусних зупинках, пільгове перевезення, збереження пам’яток архітектури, торгівля у дендропарку «Софіївка», створення музею українсько-російської війни, набір у патрульну поліцію. На кожне звернення Олександр Володимирович надав вичерпні відповіді. 

«Проводити такі діалоги дуже корисно. Людям це дає можливість висловити свою думку, пропозиції та критику, а нам оперативно реагувати, вирішуючи проблеми уманчан», - сказав Олександр Цебрій.

По всім питанням, що надійшли на телефон «гарячої лінії», були дані доручення відповідним службам.

Довідково: За підсумками телефонних діалогів міського голови з уманчанами було надано 63 доручення відповідним службам, з яких: 10 виконано в повному обсязі, щодо 35 дано роз’яснення, 18 перебуває на контролі.

 

 

Прочитано 732 разів