П'ятниця, 04 серпня 2017 11:24

Відбулось засідання постійної комісії з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
04 серпня відбулось засідання постійної комісії з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовищана якому розглянули та обговорили проекти рішень: «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицею Незалежності та провулком Івангородським», «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Заньковецької, Визволителів, Коцюбинського, Піддубного», «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Київською, Слобідською, Лермонтова та провулком Лермонтова», «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Котляревського, Батуринською, Шкільною та Визволителі», «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицею Праці, провулком Тичини, вулицею Лисенка, Благовісною та провулком Макаренка», «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Симоненка, Оксамитовою та Терещенків», «Про присвоєння юридичної адреси», а також перелік звернень громадян, юридичних та фізичних осіб.

   В роботі комісії взяли участь секретар міської ради Л.М. Кирилюк,  завідувач сектору земельних відносин  відділу з питань комунальної власності та земельних відносин А.М. Вітьман та начальник відділу архітектури, містобудування та кадастру О.В. Корніюк. 

 

 

Прочитано 660 разів