П'ятниця, 04 серпня 2017 15:11

Інформація про діяльність Центру надання адміністративних послуг за і півріччя 2017 року

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Для якісного надання адміністративних послуг громадянам нашого міста функціонує Центр надання адміністративних послуг.

На сьогодні фізичні та юридичні особи через адміністраторів Центру можуть отримати 81 вид адміністративних послуг, що на 12 різновидів послуг більше, ніж у минулому році.

За І півріччя 2017 року через Центр надано 8413 послуг, що у 1,4 рази більше в порівнянні з відповідним періодом минулого року. В середньому за місяць у Центрі надається 1400 послуг, що майже на 40% більше, ніж у  минулому році. В порівнянні з 2015 роком ця кількість збільшилась у 3 рази.

З січня 2017 року у приміщенні ЦНАП надаються супутні послуги з копіювання, продажу канцелярських товарів, проведення оплати адміністративного збору. Це посприяло підвищенню якості надання адміністративних послуг та задоволеності відвідувачів.

З березня 2017 року адміністратори ЦНАП підключені до Державного земельного кадастру (ДЗК). Центр один з 2-х по Черкаській області, адміністратори якого мають повноваження з надання відомостей з ДЗК. З початку року адміністраторами Центру вже видано 167 витягів з ДЗК про земельні ділянки заявників.

У квітні 2017 року у Центрізапроваджено інформування заявників про результат надання замовленої ними адміністративної послуги за допомогою СМС- повідомлення. Дана новація сприяла оптимізації  роботи ЦНАП та підвищила  якість  надання послуг громадянам.  З моменту запровадження СМС - інформування до ЦНАП надійшло багато позитивних відгуків від відвідувачі, які відмічають, що це дуже приємно і по сучасному зручно.

У зв'язку із запровадженням безвізового режиму між Україною та країнами Європи, збільшилась кількість бажаючих замовити біометричний паспорт. На даний час проводиться процедура придбання спеціального обладнання, що дасть можливість громадянам отримати через Центр паспорт громадянина України для виїзду за кордон та внутрішній паспорт у вигляді ID-картки.

За кодом доходів "плата за надання інших адміністративних послуг" за І півріччя 2017 року до міського бюджету надійшло 2,2 млн. грн. Крім того, за реєстрацію бізнесу та нерухомості до міського бюджету надійшло  142 тис.грн. адміністративного збору.ф

Прочитано 732 разів