Середа, 23 серпня 2017 13:38

Уманчани відзначили День Державного Прапора України

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

23 серпня з нагоди Дня Державного Прапора України на центральній площі міста Умань відбулась церемонія урочистого підняття національного стягу.

Перед адмінбудинком на площі Соборності вишикувались військовослужбовці Збройних сил України, працівники Уманського відділення поліції ГУНПУ України в Черкаській області та Уманського РВ УДСНС України в Черкаській області, уманчани та гості міста.

Урочисте підняття Державного Прапора України було доручено військовослужбовцю Уманського гарнізону, учаснику бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції старшині Юрію Пилипишину та дітям військовослужбовців, які загинули під час війни на Сході: Діані Пожарській, Артему Пожарському, Яну Кумановському та Артему Ніженському.

Уманчан та гостей міста зі святом привітав міський голова Олександр Цебрій.

 «Під благословенням Українського Прапора ми будуємо справедливий лад, творимо загальнодержавні і суспільні звершення, досягаємо мистецьких і спортивних успіхів. 

Нехай у наших серцях завжди живе почуття гордості за нашу Вітчизну і прапор рідної держави!», - сказав Олександр Цебрій у вітальній промові.

Юні уманчани подарували присутнім патріотичний флеш-моб «Ми-українці» в якому прийняли участь 130 дітей.

На завершення церемонії за традицією уманчани розгорнули найбільший Прапор України в місті.

         

Прочитано 1017 разів