Четвер, 07 вересня 2017 10:14

В місті Умань набір в патрульну поліцію продовжено!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Про етапи відбору бажаючих служити у лавах уманської патрульної поліції журналістам на брифінгу розповіли інспектори Управління патрульної поліції в м. Черкаси Олексій Онученко, Роман Царінний, Ірина Вебер та прес-офіцер Зоя Вовк.

"Сьогодні у кожного уманчанина, хто прагне змін, є можливість випробувати себе та долучитись до реформ. Одним із основних критеріїв відбору, окрім обов’язкових вимог, є висока мотивація до непростої роботи на благо громадян - служити і захищати", - зазначили патрульні поліцейські.

Патрульні наголосили, що подати анкету на участь у конкурсі може громадянин України, віком від 20 до 35 років, який має повну середню або вищу освіту та водійське посвідчення (категорія В). Водночас у ході відбору обов’язковим є проходження військово-лікарської комісії для визначення стану здоров’я кандидата. Вже під час навчання, яке триватиме 4 місяці, патрульні отримуватимуть заробітну плату в 5 700 гривень.

"Нас об’єднує спільна мета - це спокій в рідному місті. Наскільки воно стане безпечним залежить від того, як скоро почнуть патрулювати вулиці службові екіпажі. Наш напрям роботи з патрульною поліцією Черкас - донести до уманчан інформацію про проведення набору - це перший етап підтримки з боку міської влади", - зауважили міський голова Олександр Цебрій та перший заступник міського голови Сергій Клочко.

Для участі у конкурсі на першому етапі необхідно подати анкети-заявки. 
Це можна зробити в онлайн – режимі ( https://patrol.police.gov.ua ) або особисто в Управлінні патрульної поліції м. Черкаси (вул. Лесі Українки, 21). 
Отримати детальну інформацію про конкурсний відбір до патрульної поліції можна за телефоном "гарячої лінії" (044-390-65-00).

Yes

Прочитано 1031 разів