Четвер, 07 вересня 2017 10:28

В Уманському НУС розпочав роботу семінар працівників Державної казначейської служби України

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

6 вересня в Уманському національному університеті садівництва розпочав свою роботу тематичний короткостроковий семінар керівних працівників та спеціалістів Головних управлінь Державної казначейської служби України за темою «Теоретичні та практичні аспекти ведення бухгалтерського обліку та складання звітності в органах Державної казначейської служби України».

Відкрила семінар кандидат економічних наук, доцент завідувач НКЦ «Інститут післядипломної освіти та дорадництва» Уманського НУС Наталія Петренко, яка привітала всіх присутніх з початком роботи семінару  та представила президію.

З вітальним словом до гостей і учасників навчального заходу звернувся проректор з наукової та інноваційної діяльності, професор Віктор Карпенко, заступник міського голови Жанна Лозінська, заступник начальника управління Державної казначейської служби України - начальник відділу персоналу та державної служби Управління персоналу Олександр Романчук та начальник Головного управління Державного казначейства України у Черкаській області Сергій Никопаненко.

Семінар триватиме три дні, протягом яких працівники Державної казначейської служби України ознайомляться з особливостями провадження  фінансово-економічної, психологічної та професійної діяльності Служби.
«Уманський НУС є відомим аграрним освітнім закладом з багатими традиціями, унікальною історією, прагненням до підкорення нових вершин і бажанням бути одним із кращих вищих аграрних навчальних закладів країни.

Закономірно, що семінар проводиться саме тут, адже це один з напрямків за яким проводиться підготовка спеціалістів обліку та оподаткування на базі університету», - сказала заступник міського голови Жанна Лозінська.

Yes

Yes

Yes

Прочитано 1026 разів