Понеділок, 11 вересня 2017 08:48

Уманський НУС прийняв молоде поповнення студентів

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Протягом тривалого періоду в Уманському національному університеті садівництва вже стало традиційним відзначення символічного Дня народження навчального закладу – щорічного Дня університету. Цього року університетська громада святкувала його 8 вересня.

Викладачів, студентів, батьків та усіх гостей свята привітали ректор університету Олена Непочатенко, заступник міського голови  Жанна Лозінська.

Програмою проведення Дня Університету передбачені цікаві аспекти з життя навчального закладу, з яких можна зробити висновки про невпинну працю колективу навчального закладу.

Традиційним для даного заходу стало проведення виставки-презентації здобутків кафедр.

Головною родзинкою заходу стала посвята першокурсників у студенти Уманського національного університету садівництва. Декани шести факультетів, під штандартами, гордо представляли до звання студента Уманського НУС молоде поповнення.

«Навчатися в Уманському національному університеті садівництва є відповідально та почесно. Щиро бажаю вам, наша молодь, наполегливо оволодівати знаннями, цілеспрямовано іти до своєї мети, любити свою країну і робити все для того щоб вона була єдиною і сильною державою у світі», - сказала заступник міського голови  Жанна Лозінська.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 1533 разів