Середа, 27 вересня 2017 12:15

Освітяни міста відсвяткували Всеукраїнський день дошкілля

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

26 вересня у Будинку дитячої та юнацької творчості проведено зібрання працівників дошкільної освіти міста.

У дружньому родинному колі вітали педагогів, працівників дошкільних установ із професійним святом – Всеукраїнським днем дошкілля, яке нещодавно відсвяткували.

Зі словами щирих привітань та побажань до усіх працівників дошкільних навчальних закладів міста звернулися: заступник міського голови Жанна Лозінська, начальник відділу освіти Уманської міської ради Оксана Мельник.

«День дошкілля – це свято тих, хто щодня з глибокою самовідданістю, величезним терпіння і нескінченною любов’ю до своєї справи формують нове покоління найменших наших уманчан. Впевнена, що дошкілля міста і надалі нарощуватиме свій творчий потенціал, застосовуватиме інноваційні технології, нові форми навчання та виховання, і по праву займатиме гідне місце в Україні», - сказала заступник міського голови Жанна Лозінська.

Під час урочистостей кращі педагоги та працівники дошкільної галузі міста були нагороджені грамотами виконавчого комітету Уманської міської ради, відділу освіти Уманської міської ради за вагомий внесок у розвиток освіти міста, сумлінну працю та високий професіоналізм. 

Окрасою свята стала сучасна креативна малеча, яка прагне до успіху, про що і довела своїми виступами.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 1003 разів