Середа, 27 вересня 2017 14:00

День туризму в Уманському НУС

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Туризм – це сфера життя, що включає мільйони людей, багато галузей економіки, сприяє міжнародним обмінам і людським контактам.

Святкування Всесвітнього дня туризму було запроваджено Всесвітньою туристичною організацією для пропаганди туризму і розвитку міжнародних відносин в даній сфері. Щороку 27 вересня це свято відзначають не лише професійні гіди, туроператори, екскурсоводи, а й усі люди, які люблять подорожувати світом і відкривати для себе незвідані куточки земної кулі.

Немає людини, яка хоча б раз в житті не була туристом. Хтось відправляється вивчати нові країни, хтось на велосипеді або пішки, з наметом та гітарою, спрямовується по лісах та горах нашої країни.

Цьогоріч День туризму відзначається під гаслом Генеральної Асамблеї ООН: «Стійкий туризм – інструмент розвитку».

Згідно програми заходів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС тиждень туризму розпочався з святкової фотозони «Туризм – це круто! Навчайся разом з нами!». Де всі охочі могли зробити яскраві і незабутні фотографії. Крім того, студенти мали можливість не лише зробити незабутні кадри, а й розважитися. Витягнути туристичне побажання, відгадати цікаву загадку та отримати смачний подарунок. На заході панувала святкова атмосфера, що заряджала новими ідеями і позитивними емоціями!

Дорогі друзі! Вітаємо вас з Всесвітнім Днем туризму! Бажаємо, щоб у вас за плечима висів рюкзак з удачею, позаду залишалося багато вдалих маршрутів, а попереду чекала довга і рівна стежка, що веде до вершини успіху. Яскравих та сміливих подорожей, хороших і вірних друзів, цікавих зустрічей, невипадкових знайомств і тільки попутного вітру!

Зі святом вас дорогі туристи!

Ден__туризму_УНУС).JPG

Ден__туризму_УНУС.JPG

Ден__туризму_УНУС___.JPG

Ден__туризму_УНУС____.JPG

УНУС_дЕн__туризму.JPG

Прес-центр Уманського НУС 

Прочитано 984 разів