Середа, 11 жовтня 2017 16:04

В Уманському НУС відбулися «Козацькі забави»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
 

Споконвіків Україна славилася мужніми та безстрашними козаками, прагнення яких до свободи та незламний дух перемоги зберігся до наших днів.

Не перевелися ще на рідній батьківщині справжні, відважні, безстрашні хлопці, які не бояться жодних труднощів та перешкод які зустрічаються на їхньому шляху.

Гарною традицією Уманського національного університету садівництва є щорічне проведення «Козацьких забав», під час яких нащадки справжніх козаків  демонструють свої вміння та таланти. Свято було присвячене наступаючому Дню Захисника України, захід відбувався у рамках проекту «Живи здорово».

Цьогоріч, у змаганні взяли участь 6 команд – представники 6 факультетів:

«Бемс» - факультет плодоовочівництва, екології та захисту рослин;

«Сокіл» - факультет агрономії;

«Хоробрі серця» - факультет лісового і садово-паркового господарства;

«Козацька воля» - факультет економіки і підприємництва;

«Народжені незалежними» - інженерно-технологічний факультет;

«Українські отамани» - факультет менеджменту.

Демонстрували свою вправність та вміння найкращі юнаки університету у шести конкурсах, під час яких мали змогу проявити свою силу та мужність, спритність, ораторські вміння, а також  показати свій командний дух.

Додавали святкового настрою та атмосфери вихованці центру культури та виховання студентів, які своїми запальними піснями підбадьорювали і без того активних вболівальників які несамовито підтримували своїх фаворитів.

Та все ж, переможець має бути один, і цього разу заслужене третє місце отримала команда факультету лісового та садово-паркового господарства «Хоробрі серця». Представники інженерно-технологічного факультету, команда яких носила назву «Народжені незалежними» вибороли почесне друге місце. І чемпіонство у цій запеклій боротьбі здобула команда «Сокіл» факультету агрономії.

Щиро вітаємо всіх учасників змагань, бажаємо кожному з них нових перемог та підкорення нових вершин, нехай ніякі перешкоди не зупиняють їх на життєвому шляху.

Ми віримо, що ця славна традиція буде продовжуватися і наш славний козацький рід з кожним разом буде доводити своє прагнення до свободи, незламний дух та любов до рідної неньки України. 

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

 Прес-центр Уманського НУС

Прочитано 730 разів