Середа, 18 жовтня 2017 09:21

СТАДІОН ПОВЕРТАЄТЬСЯ ПІД ОПІКУ МІСТА

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

13 жовтня міський голова Олександр Цебрій і генеральний директор ПАТ «Уманьферммаш» Анатолій Ліпкан оголосили про повернення центрального стадіону в розпорядження міста.

- З першого дня роботи на посаді мера отримував багато звернень від спортивної громадськості щодо повернення стадіону статусу міського та подальшого розвитку спорту, - розповів Олександр Цебрій. - Вивчивши питання, враховуючи, гарні спортивні досягнення і традиції міста, я розпочав тривалі перемовини з Анатолієм Васильовичем про розвиток стадіону, а пізніше і про повернення його місту.

- Що ж все-таки змусило уманських машинобудівників змінити думку і повернути один з найважливіших спортивних об’єктів місту? – поцікавилися місцеві журналісти в Анатолія Ліпкана.

- Я 35 років живу в Умані, і зараз особливо радується душа, коли щодня спостерігаю, як місто активно рухається в бік поліпшення та розвитку. Будуються дороги і тротуари, великі кошти вкладаються в медицину, закуповується обладнання, багато уваги приділяється освіті, культурі, спорту. Вірю, що на переданому місту стадіоні будуть рости чемпіони – не лише України, а Європи та світу, а Умань зможе приймати і всеукраїнські, і міжнародні змагання. Що стадіон сприятиме ще більшій масовості фізкультури і спорту серед уманчан.

Місію з передачі стадіону в комунальну власність виконую з великим задоволенням, бо такому меру – молодому, енергійному, кваліфікованому, сильному менеджеру – я довіряю. І впевнений: почата заводом справа знайде гідну підтримку міста, - такими були аргументи, озвучені почесним громадянином міста Умань Анатолієм Ліпканом.

«Надзвичайно приємно, що ми змогли досягти згоди, і стадіон, знову ставши міським, буде виконувати функцію осередку спортивного життя  Умані», - сказав міський голова Олександр Цебрій.

Yes

За матеріалами загально-політичної газети «Рідна Умань»

Прочитано 1694 разів