П'ятниця, 27 жовтня 2017 09:48

Відбулось засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

26 жовтня відбулось засідання виконавчого комітету Уманської міської ради, на якому були розглянуто низку питань.

Зокрема, на засіданні членами виконавчого комітету заслухано звіт про  роль суспільно-гуманітарних  наук у патріотичному вихованні  учнів.

Було надано дозвіл на внесення змін до Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та про створення тимчасової конкурсної комісії.

Члени виконавчого комітету ухвалили рішення про затвердження титульного списку об’єктів відділу житлово - комунального господарства Уманської міської ради, видатки для  яких будуть проводитись у 2017 році в новій редакції та титульний список на капітальні видатки у  закладах та установах відділу освіти Уманської міської ради на 2017 рік  у новій  редакції.

На засіданні погоджено тариф на водопостачання для споживачів Уманського національного університету садівництва та тариф на платні медичні послуги, які надаються КП «Уманська стоматологічна поліклініка».

Крім того, затверджено звіти про виконання фінансових планів комунальних підприємств м. Умань за II квартал 2017 року.

Членами виконавчого комітету розглянуто питання про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської  міської ради та затверджено надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам тощо.

 

Прочитано 694 разів