Четвер, 09 липня 2020 17:32

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта з метою одержання пропозицій і зауважень від юридичних та фізичних осіб

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 р. № 1160-10 повідомляємо про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення Уманської міської ради «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Уманської міської ради у новій редакції».

Проект регуляторного акта розроблено відповідно до статтей 26, 54, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 588 «Про затвердження Примірного Регламенту центру надання адміністративних послуг», із змінами, з метою підвищення якості та доступності надання адміністративних послуг, ефективності роботи Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Уманської міської ради.

Стислий виклад змісту проектувизначає порядок організації роботи Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Уманської міської ради (далі - Центр),  його територіальних підрозділів, віддалених робочих місць адміністраторів, порядок дій адміністраторів Центру та їх взаємодії із суб'єктами надання адміністративних послуг.

За допомогою введення в дію вищезазначеного нормативно-правового акта передбачається виконання вимог законів України «Про адміністративні послуги», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2013 року № 588 «Про затвердження Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг», із змінами) та встановлення чіткого і зрозумілого алгоритму дій адміністраторів ЦНАП, суб’єктів надання адміністративних послуг, що дозволить забезпечити прозорість, швидкість та зручність процедур надання адміністративних послуг суб’єктам звернень, вдосконалення цих процедур і їх уніфікацію, запровадження єдиних стандартів роботи ЦНАП (віддалених місць для роботи адміністраторів центру (в разі їх утворення), що значно зменшуватиме часові та фізичні затрати мешканців і суб’єктів господарювання Уманської міської ради, а також мінімізуватиме корупційні ризики під час надання адміністративних послуг. Адже, саме на боротьбу з корупцією зорієнтована робота ЦНАП, враховуючи також і контроль з боку адміністраторів центру за додержанням суб’єктами надання адміністративних послуг строку розгляду справ та прийняття рішень.

         Спосіб оприлюднення: проєкт рішення Уманської міської ради та відповідний аналіз регуляторного впливу оприлюднено на офіційному сайті Уманської міської ради в мережі Інтернет за адресою: www.uman-rada.gov.ua в розділі «Регуляторна діяльність», рубрика «Оприлюднення проєктів регуляторних актів та аналізу регуляторного впливу».

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту рішення приймаються в письмовому вигляді протягом одного місяця з дня оприлюднення регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу за адресою: пл. Соборності, 1, м. Умань, 20300, та в електронному вигляді за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел. (04744) 3-12-74, (04744) 3-08-66.

Прочитано 631 разів