П'ятниця, 29 вересня 2017 14:56

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта з метою одержання пропозицій і зауважень від фізичних та юридичних осіб

gerbВідповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» повідомляємо про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення виконавчого комітету Уманської міської ради «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд під час проведення ярмарок, державних та місцевих святкових, урочистих масових заходів на території об’єктів благоустрою м. Умань».

Проект регуляторного акта розроблено відповідно до підпунктів 7 та 8 пункту «а» статті 30, частини першої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, пункту 1.11 Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 року №244, з метою впорядкування розміщення тимчасових споруд під час проведення ярмарок, державних та місцевих святкових, урочистих масових заходів, умов та термін їх проведення.

Спосіб оприлюднення: проект рішення та відповідний аналіз регуляторного впливу оприлюднено в газеті «Уманська зоря» та на офіційному сайті Уманської міської ради в мережі Інтернет за адресою: www.uman-rada.gov.ua в розділі «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів та аналіз їх регуляторного впливу».

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту рішення приймаються в письмовому вигляді протягом одного місяця з дня опублікування регуляторного акта за адресою: 20300, м. Умань, пл. Соборності, 1, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел. (04744) 3-72-78, факс (04744) 3-30-63.».

Прочитано 1170 разів