П'ятниця, 13 жовтня 2017 08:57

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта з метою одержання пропозицій і зауважень від фізичних та юридичних осіб

gerbВідповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» повідомляємо про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення виконавчого комітету Уманської міської ради «Про встановлення тарифів на основні платні медичні послуги, які надаються лікувально-профілактичними закладами охорони здоров’я міста».

 

Проект регуляторного акта розроблено відповідно до підпункту 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та постанови Кабінету Міністрів України від 17 вересня 1996 р. №1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров’я та вищих медичних закладах освіти» (із внесеними змінами), з метою врегулювання тарифів на послуги, які можуть надавати заклади охорони здоров’я комунальної форми власності міста Умань та приведення їх у відповідність до економічно обґрунтованих витрат.

Спосіб оприлюднення: проект рішення та відповідний аналіз регуляторного впливу оприлюднено в газеті «Уманська зоря» та на офіційному сайті Уманської міської ради в мережі Інтернет за адресою: www.uman-rada.gov.ua в розділі «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів та аналіз їх регуляторного впливу».

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту рішення приймаються в письмовому вигляді протягом одного місяця з дня опублікування регуляторного акта за адресою: 20300, м. Умань, пл. Соборності,1, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та за адресою: 20300, м. Умань, вул. Незалежності, 1, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел.(04744) 3-33-17.».

Прочитано 1237 разів