П'ятниця, 11 березня 2022 14:54

Повідомлення про результати проведення громадських слухань

Відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, 10 березня 2022 року в сесійній залі Уманської міської ради відбулися громадські слухання з обговорення містобудівної документації, а саме детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Шлямара Ігоря, Шкільною, Івана Франка, Новоуманською та територією Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України.

В громадських слуханнях прийняли участь 14 мешканців громади, серед яких були присутні представники управлінь, відділів міської ради та громадяни міста. Громадські слухання складалися з виступу секретаря міської ради Терещенко К.В. та доповіді розробника детального плану території – архітектора Камельовського Івана Петровича.

За результатами проведення громадських слухань вся інформація внесена до протоколу, з метою подальшого розгляду керівниками виконавчих органів міської ради та депутатами міської ради.

Прочитано 2888 разів