Версія для друку
Четвер, 26 січня 2023 14:45

Повідомлення про результати проведення громадських слухань

Відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, 25 січня 2023 року в сесійній залі Уманської міської ради відбулися громадські слухання з обговорення містобудівної документації, а саме змін до детального плану території мікрорайону «Заводський», в частині, обмеженій вулицями Заводською, Виговського, провулками Івана Пулюя (Чкалова), Західним та Осташівським ставом.

В громадських слуханнях прийняли участь 41 мешканець громади, серед яких були присутні представники управлінь, відділів міської ради та громадяни міста. Громадські слухання складалися з виступу секретаря міської ради Терещенко Катерини Вікторівни та доповіді начальника відділу містобудування, архітектури та кадастру – Гуменного Віктора Миколайовича.

За результатами проведення громадських слухань вся інформація внесена до протоколу, з метою подальшого розгляду керівниками виконавчих органів міської ради та депутатами міської ради.

Прочитано 2212 разів