П'ятниця, 20 жовтня 2017 10:26

Повідомлення про оприлюднення результатів громадських слухань

gerb19 жовтня 2017 року в сесійній залі Уманської міської ради відбулися громадські слухання з обговорення детальних планів території житлової та громадської забудови,

обмеженої вулицями Благовісною, Калнишевського та територією ставу Звірки; громадської та житлової забудови, обмеженої вулицями Миколи Хвильового, Калнишевського та Благовісною; громадської та житлової забудови, обмеженої вулицями Праці, Тичини, Південною, Шолом Алейхема, Річною, Фортечною та провулком Кам’яним. В громадських слуханнях прийняло участь 11 мешканців міста, серед яких були присутні члени виконавчого комітету міської ради, представники управлінь, відділів міської ради, члени громадських організацій та громадяни міста.

Громадські слухання складалися з виступу секретаря міської ради Кирилюк Л.М., доповіді представника розробника детального плану Сови Єлизавети Сергіївни, коментарів, відповідей на запитання громадськості.

         За результатами проведення громадських слухань всі зауваження та пропозиції внесенні до протоколу, з метою подальшого розгляду керівниками виконавчих органів міської ради, депутатами міської ради.

Прочитано 1522 разів