Середа, 09 січня 2019 11:25

Про встановлення тарифу на проїзд у міському пасажирському автомобільному транспорті м. Умань

gerb«Про встановлення тарифу на проїзд у міському пасажирському автомобільному транспорті м. Умань

Рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 09.01.2019 року № 2

 

Відповідно до підпункту 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 р. № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», розглянувши звернення ТОВ «Круїз-Авто» та приватних перевізників, які здійснюють перевезення міськими автобусними маршрутами, за результатами розгляду робочою групою з перевірки тарифів на житлово-комунальні, ритуальні послуги та послуги з перевезення пасажирів у міському транспорті, беручи до уваги надані для розгляду обґрунтування розрахункового тарифу на автобусних маршрутах загального користування, з метою недопущення зупинки роботи міського пасажирського транспорту, у зв’язку з незабезпеченням відшкодування діючими тарифами собівартості послуг через значне зростання цін на паливно-мастильні матеріали та запасні частини, беручи до уваги пропозиції робочої групи з перевірки тарифів на житлово-комунальні, ритуальні послуги та послуги з перевезення пасажирів у міському транспорті (протокол від 08.01.2019 р. № 1/2019), виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

  1. Перевізникам, з якими укладено договори на перевезення пасажирів міським пасажирським автомобільним транспортом у м. Умань, встановити тариф на перевезення одного пасажира в розмірі 5,00 (п’ять) грн. 00 коп. 
  2. Вартість проїзду учнів початкових (1-4) класів загальноосвітніх шкіл в навчальний період встановити в розмірі 2,50 (дві) грн. 50 коп.
  3. Відділу інформації та зв’язків з громадськістю виконавчого комітету Уманської міської ради (Ходаківська І.П.) оприлюднити рішення в громадсько – політичному тижневику «Уманська зоря» та на веб-сайті Уманської міської ради.
  4. Рішення набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.
  5. Після набрання чинності рішенням вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 26.04.2017 р. №142  «Про встановлення тарифу на проїзд у міському пасажирському автомобільному транспорті м. Умань».
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Малішевську Ю.Ю. та начальника відділу економічного розвитку Уманської міської ради Бовгиру С.І.

Міській голова О.В.Цебрій»

 

Прочитано 895 разів