Вівторок, 16 грудня 2014 14:21

Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік

У М А Н С Ь К А    М І С Ь К А   Р А Д А

VI скликання

64 сесія

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

11 грудня 2014 р.  № 2-64/6


Про затвердження плану діяльності

з підготовки проектів регуляторних

актів на 2015 рік

 

 

Відповідно до пункту 7 частини першої статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 7, 32 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, на пропозицію управлінь, служб і відділів міської ради та виконавчого комітету,  з метою планування діяльності міської ради та виконавчого комітету з прийняття рішень, направлених на регулювання господарських відносин на території міста Умань, а також адміністративних відносин між регуляторними органами та суб'єктами господарювання,

 

 

міська рада    ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити  план діяльності Уманської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік  (додається).

2. Економічному відділу міської ради та відділу інформаційного забезпечення виконавчого комітету оприлюднити рішення в газеті «Уманська зоря» та на веб-сайті міської ради протягом 10 днів після затвердження.

3. Керівникам структурних підрозділів  міської ради та виконавчого комітету при розробці регуляторного акта, не передбаченого Планом, затвердженим пунктом 1 цього рішення, вносити відповідні зміни не пізніше десяти робочих днів з дня початку підготовки такого проекту відповідно до вимог статті 7 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”.

4. Постійній комісії міської ради з питань розвитку виробництва, підприємництва, інвестиційної та зовнішньоекономічної політики (Луковецький О.А.) забезпечити підготовку експертних висновків щодо регуляторного впливу проектів регуляторних актів, про відповідність  вимогам статей 4 та 8 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань розвитку виробництва, підприємництва, інвестиційної та зовнішньоекономічної політики (Луковецький О.А.) та заступників міського голови згідно з напрямами їх діяльності.

 

 

В.о.міського голови, секретар міської ради О.В.Цебрій

Прочитано 1688 разів