Четвер, 24 червня 2021 10:45

Повідомлення про оприлюднення регляторного акта та аналізу регуляторного впливу проекту рішення сесії Уманської міської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Уманської міської територіальної громади»

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проєкт рішення Уманської міської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Уманської міської територіальної громади» та аналіз регуляторного впливу цього акту, розроблений управлінням містобудування, землевпорядкування, комунального майна та будівельного контролю Уманської міської ради та відділом житлово-комунального господарства Уманської міської ради.

Проект регуляторного акту спрямований на врегулювання правовідносин між Уманською міською радою, її виконавчими органами та розповсюджувачами зовнішньої реклами з приводу надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами, укладання договорів тимчасового користування місцем (місцями), що перебувають у комунальній власності Уманської міської ради, для розміщення рекламного засобу, встановлення спеціальних конструкцій на місцях, наданих у користування для розміщення рекламних засобів, контролю за дотриманням Правил розміщення зовнішньої реклами на території Уманської міської територіальної громади та відповідальність за їх порушення, впровадження порядку плати за тимчасове користування місцем (місцями), що перебувають в комунальній власності Уманської міської ради, для розміщення рекламного засобу, а також інших відносин з приводу розміщення зовнішньої реклами на території Уманської міської територіальної громади, з урахуванням змін, що відбулись у чинному законодавстві України.

Підставою для розробки проекту рішення є Закон України «Про рекламу», Типові правила розміщення зовнішньої реклами, затверджені постановою Кабінету міністрів України від 29 грудня 2003 року № 2067. Проєкт рішення та аналіз регуляторного впливу оприлюднюються на офіційному сайті Уманської міської ради у розділі «Регуляторна діяльність», підрозділ «Оприлюднення проектів регуляторних актів та аналізу регуляторного впливу»http://uman-rada.gov.ua/index.php/rehuliatorna-diialnist/itemlist/category/121-opryliudnennia-proektiv-rehuliatornykh-aktiv-ta-analizu-rehuliatornoho-vplyvu.

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються управлінням містобудування, землевпорядкування, комунального майна та будівельного контролю Уманської міської ради у письмовій формі протягом місяця з дня його оприлюднення за адресою: пл. Соборності, 1, каб. 216,  м. Умань, 20300; e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.».

 

Прочитано 770 разів