Версія для друку
П'ятниця, 31 грудня 2021 18:36

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта виконавчого комітету Уманської міської ради "Про встановлення тарифу на проїзд в автомобільному пасажирському транспорті загального користування в межах Уманської міської територіальної громади

Повідомлення про оприлюднення

проекту регуляторного акта виконавчого комітету Уманської міської ради «Про встановлення тарифу на проїзд в автомобільному пасажирському транспорті загального користування в межах Уманської міської територіальної громади»

         Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 р. №1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, виконавчий комітет Уманської міської ради повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про встановлення тарифу на проїзд в автомобільному пасажирському транспорті загального користування в межах Уманської міської територіальної громади».

Проект рішення виконавчого комітету Уманської міської ради та відповідний аналіз регуляторного впливу оприлюднені на офіційному сайті Уманської міської ради в мережі Інтернет за адресою: www.uman-rada.gov.ua в розділі «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів та аналіз їх регуляторного впливу».

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту рішення приймаються в письмовому вигляді протягом одного місяця з дня оприлюднення регуляторного акта за адресою: 20300, м. Умань, пл. Соборності, 1, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел. (04744) 3-72-78.

Прочитано 690 разів