Версія для друку
П'ятниця, 27 серпня 2021 09:28

Шановні громадяни!

Керівництво військової частини А1588 звертається з проханням до населення проявити свідомість та розсудливість при розповсюдження інформації, яка б мала відношення до військової сфери.

Останнім часом фіксуються непоодинокі випадки передачі мешканцям населених пунктів своїм знайомим, друзям, рідним, а в деяких випадках, зовсім стороннім незнайомим особам інформації щодо дислокації військових частин та окремих їх підрозділів, постів, керівний склад, озброєння, техніку тощо.

Така ситуація вкрай негативно впливає на стан охорони техногенно-небезпечних військових об’єктів та підвищує їх диверсійну вразливість.

З огляду на вищезазначене, виконавчий комітет Уманської міської ради звертається з проханням до усіх без виключення громадян НЕ РОЗПОВСЮДЖУВАТИ у будь-який спосіб інформацію про військові частини та режимні об’єкти, що можуть бути використані представниками спецслужб, групами та окремим особами з метою вчинення диверсійних та терористичних актів.

При виявленні громадян, які цікавляться будь-якою інформацією про військові частини, виявлені невідомих літальних апаратів необхідно негайно повідомляти Уманське районне управління поліції ГУНП в Черкаській області за тел.102, або військову частину А1588 за тел.3-98-89.

Будьмо свідомі!

Дбаймо про безпеку!

Дбаймо про Україну!

 

Прочитано 422 разів