Вівторок, 21 липня 2015 12:14

Про спорядження для підтримання боєготовності та ефективного виконання поставлених завдань


 
a-rishennia

___________________  № ____________

Про спорядження для підтримання
боєготовності та ефективного
виконання поставлених завдань
   
 Відповідно до статті 40,  частини четвертої статті 61 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення  міської ради від 04.08.2014 року № 2-57/6 «Про затвердження Положення про порядок формування та напрями використання коштів цільового фонду міської ради для забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення матеріально - технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період», розглянувши клопотання громадської організації «Уманський міськрайонний центр «До перемоги» від  09.07.2015 року,

виконавчий комітет міської ради   ВИРІШИВ:

1. Дозволити  виконавчому  комітету Уманської міської ради  придбати 60 (шістдесят) літрів дизельного пального, 50 (п’ятдесят) літрів бензину на загальну суму 2049,00 ( дві тисячі сорок дев’ять) гривень для транспортування автомобіля ВАЗ 2101 в зону АТО.

2. Передати безкоштовно придбане пальне з балансу виконавчого  комітету Уманської міської ради на баланс громадської організації «Уманський міськрайонний центр «До перемоги».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Клочка С.Л. та начальника бухгалтерської служби виконавчого комітету Філатову Л.В.
 
В. о. міського голови,
секретар міської ради                                                             О.В.Цебрій

Секретар виконавчого комітету                                               Л.П.Плотнікова

 

 

 

 

 

 


 

Прочитано 915 разів