Середа, 09 березня 2016 15:44

Про внесення змін до рішення міської ради від 01.12.2015 року № 8-1/7 «Про обрання постійних комісій Уманської міської радиVIІ скликання»

 

  a gerb            

УМАНСЬКА   М І С Ь К А    Р А Д А

VII скликання

_____ сесія

Р І Ш Е Н Н Я

______________№  ___________

Про внесення змін до рішення міської ради

від 01.12.2015 року № 8-1/7 

«Про обрання постійних комісій

Уманської міської радиVIІ скликання»

        Відповідно до пункту  2  частини першої статті 26,  частини  3  статті 47, Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно Регламенту Уманської міської ради ради VII скликання,

міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Внести до рішення міської ради від 01.12.2015 року № 8-1/7     «Про обрання постійних комісій Уманської міської ради VIІ скликання»,     такі зміни:

  1. Вивести зі складу:

- постійної  комісії з питань розвитку виробництва, підприємництва, інвестиційної та зовнішньо-економічної політики Кулінєєва Ярослава Григоровича,

-  постійної  комісії з питань освіти, науки, культури, у справах сім’ї, молоді та спорту Сажієнка Олександра Петровича.

  1. Включити до складу:

- постійної  комісії з питань освіти, науки, культури, у справах сім’ї, молоді та спорту Кулінєєва Ярослава Григоровича,

- постійної  комісії з питань розвитку виробництва, підприємництва, інвестиційної та зовнішньо-економічної політики Сажієнка Олександра Петровича.


2. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради Кирилюк Л.М. та постійну комісію з питань депутатської діяльності, інформаційної політики, захисту прав громадян, законності та правопорядку                                                                  (Плетньова І.Г.).

Міський голова                                                                    О.В. Цебрій

 

Прочитано 834 разів