Понеділок, 21 березня 2016 13:54

Про порушення клопотання про нагородження Почесною грамотою Черкаської обласної ради

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

______________ № _______

 

Про порушення клопотання

про нагородження Почесною грамотою

Черкаської обласної ради


      Відповідно до статті 40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Положення про Почесну грамоту Черкаської обласної ради, затвердженого рішенням Черкаської обласної ради 16 жовтня 2012 року №18-16/VI, рішень виконавчого комітету Уманської міської ради від 28 липня 2011 року № 352 „Про комісію з питань нагородження”, від 28 січня 2016 року № 15 „Про склад комісії з питань нагородження” та протоколу засідання комісії з питань нагородження виконавчого комітету Уманської міської ради від 17 березня 2016 року № 40,

виконавчий комітет Уманської міської ради ВИРІШИВ:

1. Порушити перед Черкаською обласною радою клопотання про нагородження Почесною грамотою Черкаської обласної ради за активну       участь у суспільному житті міста, надання значної матеріальної допомоги громадянам, потерпілим від наслідків аварії на Чорнобильській     АЕС, та всебічну підтримку діяльності Уманського міського благодійного фонду інвалідів «Союз Чорнобиль України»:

1) Гордія Миколи Васильовича, директора Уманського тепличного комбінату;

2) Добриніна Леоніда Захаровича, директора ТОВ «Олімпійське»;

3) Лаути Володимира Володимировича, приватного підприємця, члена Уманського міського благодійного фонду інвалідів «Союз Чорнобиль     України».

2. Відділу кадрової роботи та з питань нагород виконавчого комітету Уманської міської ради підготувати та направити до Черкаської               обласної ради необхідні документи.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, секретаря виконавчого комітету Уманської міської ради             Плотнікову Л.П.


Міський голова                                                                                      О.В.Цебрій

Заступник міського голови,

секретар виконавчого комітету                                                             Л.П.Плотнікова

Прочитано 1047 разів