Четвер, 03 березня 2016 17:02

Про надання громадській організації «Учасників АТО «Булат» в безоплатне користування нежитлових приміщень в будинку за адресою:вул.Леніна,70

a gerb

УМАНСЬКА   МІСЬКА   РАДА

VІІ скликання

____сесія

Р І Ш Е Н Н Я

_________­­­­­______ № _____________

 Про надання громадській організації

«Учасників АТО «Булат» в безоплатне

користування нежитлових приміщень

в будинку  за адресою:вул.Леніна,70

 

Відповідно до частини п’ятої статті 16, частини першої статті 59, частини п’ятої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 20 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», розглянувши клопотання громадської організації «Учасників АТО «Булат» від 04.11.2015 року №174/02-2г за поданням постійної комісії з питань управління комунальною власністю,

міська рада ВИРІШИЛА:

1. Надати в безоплатне користування громадській організації «УЧАСНИКІВ АТО «БУЛАТ» строком на 5 років нежитлові підвальні приміщення колишнього спортивного клубу, площею 1127 кв. м., в будинку за адресою: м. Умань, вул.Леніна,70 для здійснення громадською організацією статутних завдань,.

2. Витрати, що нараховуються на утримання вищезазначених приміщень здійснюються комунальним підприємством «Ремонтно-експлуатаційне управління №3» в межах середніх норм споживання.

3. Відділу комунального майна міської ради (Коломієць Н.В.) укласти з ГО УА «БУЛАТ» договір безоплатного користування у відповідності з рішенням.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Бабич В.В., відділ комунального майна міської ради (Коломієць Н.В.) та постійну комісію з питань управління комунальною власністю (Панчук В.В.).

Міський голова                                                                             О.В. Цебрій

 

 

Прочитано 1212 разів