П'ятниця, 15 квітня 2016 15:10

«Про затвердження порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Умань».

a rish ses

 

«Про затвердження порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Умань».

Відповідно до пункту 44 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 16 Закону України «Про рекламу», Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2003р. № 2067, з метою удосконалення правового регулювання порядку розміщення зовнішньої реклами на території міста Умань,

міська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Порядок розміщення зовнішньої реклами в м. Умань з додатками.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради Кирилюк Л.М. та постійну комісію з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (Семененко С.І.).

З повним текстом проекту рішення Уманської міської ради «Про затвердження порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Умань» можна ознайомитися на офіційному сайті Уманської міської ради (електрона адреса: www.uman-rada.gov.ua) в розділі «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції від зацікавлених осіб, підприємств, організацій та установ приймаються до розгляду на протязі місяця з моменту опублікування проектів регуляторних актів.

Більш детальну інформацію щодо рішень можливо отримати в управлінні містобудування та архітектури Уманської міської ради.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об′єднань надаються до Уманської міської ради для управління містобудування та архітектури виключно в письмовому вигляді.

Прочитано 1632 разів