Версія для друку
Середа, 23 вересня 2015 10:30

17 вересня 2015 року № 4.34 - 74/6 - Про резервування земельної ділянки – масиву для учасників АТО

 

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

VIСКЛИКАННЯ

   74 СЕСІЯ

                                 РІШЕННЯ                                

17 вересня 2015 року  № 4.34-74/6

Про резервування земельної ділянки –

масиву для учасників АТО

         Відповідно до пункту 34 частини першої статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та статей 12, 40, 121, 122 Земельного кодексу України, з метою забезпечення військовослужбовців, які приймають участь в антитерористичній операції, земельними ділянками,

міська рада ВИРІШИЛА:

1. Зарезервувати земельну ділянку в районі масиву «Східний» орієнтовною площею 5,850 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд із земель запасу комунальної власності Уманської міської ради для військовослужбовців, на яких розповсюджується дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», які брали  безпосередньо участь в антитерористичній операції.

2. Надання земельних ділянок здійснити після врегулювання питання порядку постановки на облік громадян, які бажають отримати земельні ділянки в межах норм, визначених статею 121 Земельного кодексу України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради Цебрія О.В. та  постійну комісію з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (Подольський А.І.).

В.о. міського голови,

секретар міської ради                                                                        О.В. Цебрій

 

Прочитано 1018 разів