Середа, 23 вересня 2015 10:49

17 вересня 2015 року № 4.37-74/6 - Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Гонти, 3 Про проведення експ

                                                                                                        a gerb

 УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

VIСКЛИКАННЯ

74  СЕСІЯ

                            РІШЕННЯ                                

 17 вересня 2015 року №  4.37-74/6

Про проведення експертної

грошової оцінки земельної ділянки

за адресою: вул. Гонти, 3

         Відповідно до статей 12, 128 Земельного кодексу України, керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання ТОВ «Кепітал Системз»  про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Гонти, 3 в м. Умань, яка перебуває в їхньому користуванні на умовах оренди для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування будівель з виробництва молочних продуктів) згідно рішення Уманської міської ради від 11.07.2014 року № 2.20-55/6 та договору оренди землі, зареєстрованого 17.03.2015 року в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно,  

міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Провести експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 2,4985 га за адресою: вул. Гонти, 3.
  2. Відділу з питань земельних відносин міської ради (Тарасюк Л.М.) забезпечити підготовку договору про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки в розмірі п’яти відсотків від її нормативної грошової оцінки з ТОВ «Кепітал Системз».
  3. Комісії з конкурсного відбору суб‘єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою (Клочко С.Л.) після проплати   ТОВ «Кепітал Системз» авансового внеску, забезпечити проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 2,4985 га за адресою: вул. Гонти, 3 за найбільш прийнятною ціновою пропозицією.
  4. Доручити в.о. міського голови, секретарю міської ради  Цебрію О.В. підписати договір про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки за адресою: вул. Гонти, 3 з ТОВ «Кепітал Системз» та договір про проведення грошової оцінки цієї земельної ділянки.
  5. В разі відмови ТОВ «Кепітал Системз»від підписання договору про оплату авансового внеску або несплати суми зазначеного внеску у встановлений в договорі термін, рішення втрачає свою чинність.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської радиЦебрія О.В. та постійну комісію з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (Подольський А.І.)  

В.о. міського голови,

секретар міської ради                                                                           О.В. Цебрій

  

Прочитано 957 разів