Середа, 30 грудня 2015 07:29

25 грудня 2015 року № 6.11-3/7 - Про міську Програму забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, удосконалення системи оповіщення населення, утворення резерву медикаментів на 2016– 2017 роки

 

 

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

VIIСКЛИКАННЯ

3 СЕСІЯ

 РІШЕННЯ

25 грудня 2015 року № 6.11-3/7

Про міську Програму забезпечення

мобілізаційної готовності та мобілізації,

удосконалення системи оповіщення

населення, утворення резерву медикаментів

на 2016– 2017 роки

Відповідно до статей 19 та 98Кодексу цивільного захисту України, пункту 2 Указу Президента України від 09.02.2001 № 80/2001 «Про заходи щодо підвищення рівня захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру», пункту 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 4 Постанови Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 № 775 «Про затвердження Порядку створення і використання матеріальних резервів для запобігання і  ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», керуючись частиною 2 статі 85, пунктом 17 частини першої статті 91 Бюджетного кодексу України, розпорядженням Черкаської обласної державної адміністрації від 18.07.2014  № 9-р «Про формування загонів оборони»,

міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити міську Програму забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, удосконалення системи оповіщення населення, утворення резерву медикаментів на 2016–2017 роки (далі - Програма) згідно з додатками.

2. Вважати таким, що втратило чинність рішення Уманської міської ради від 01.08.2014 № 1-56/6 «Про міську Програму забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, удосконалення системи оповіщення населення, утворення резерву медикаментів на 2014–2015 роки» з додатками.

3. Головним розпорядником коштів з виконання Програми призначити відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи Уманської міської ради (Цкітішвілі В.А.) .

4. Фінансовому управлінню Уманської міської ради (Петриченко А.В.), іншим виконавцям  передбачити кошти на реалізацію Програми, виходячи з фінансової спроможності міського бюджету.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Клочка С.Л., постійні комісії міської ради з питань планування, бюджету і фінансів (Зайченко О.Л.), з питань депутатської діяльності, інформаційної політики, захисту прав громадян, законності та правопорядку (Плетньова І.Г.), відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи Уманської міської ради (Цкітішвілі В.А.) та Уманський об’єднаний міськрайонний військовий комісаріат (Святий І.А.).

Міський голова                                                         О.В. Цебрій

 

    ЗАТВЕРДЖЕНО

 Рішення міської ради

  25 грудня 2015 року № 6.11-3/7

  

МІСЬКА ПРОГРАМА

забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, удосконалення системи оповіщення населення, утворення резерву медикаментів на 2016 – 2017 роки

 Загальні положення

Міська програма забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, удосконалення системи оповіщення населення, утворення резерву медикаментів на 2016 – 2017роки (далі - Програма) відповідно пункту 22 частини першої  статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» розроблена з метою виконання завдань,  визначених радою оборони області від 18.07.2014 Протокол №1.

Досвід останніх років доводить необхідність координації дій при системному розв'язанні проблем програмними методами. Такий підхід є виправданим і можливим лише за умов:

1) віднесення безпеки населення і територій під час надзвичайних ситуацій (подій) до проблем виключної важливості для держави і суспільства, а їх розв'язання - до пріоритетної сфери національної безпеки;

2) комплексного підходу до визначення відповідальності за дії, що призводять до надзвичайних ситуацій (подій) техногенного, природного та воєнного характеру, розв’язання цієї проблеми на загальнодержавному і регіональному рівнях;

3) вжиття невідкладних системних заходів з метою створення умов для сталого соціально-економічного розвитку міста.

Різке ускладнення внутрішньополітичної обстановки, загострення суспільно-політичної ситуації на сході України, факти неприхованої агресії, активізація дій незаконно створених збройних формувань проросійського спрямування, що становить загрозу посягання на територіальну цілісність, ставлять Україну перед необхідністю підтримання Збройних Сил України, інших військових формувань у боєздатному стані, нарощування їх здатності давати адекватну відповідь реальним і потенційним загрозам України.

На виконання вимог Указів Президента України щодо забезпечення активізації роботи з комплектування військових частин територіальної оборони, зокрема шляхом прийняття громадян України на військову службу за контрактом, виконавчий комітет міської ради зобов’язаний налагодити взаємодію з органами військового управління, забезпечити сприяння у вирішенні питань формування та забезпечення військових частин територіальної оборони.

Зазначені умови викликають необхідність формування нової ідеології попередження виникнення надзвичайних ситуацій (подій), запровадження на державному та обласному рівнях невідкладних заходів шляхом розроблення і реалізації Програми і передбачених нею заходів.

 

  1. Мета Програми

Програма спрямована на реалізацію в місті державної політики у сфері захисту незалежності та територіальної цілісності Держави, захисту населення і територій, попередження виникнення надзвичайних ситуацій (подій), своєчасного і повномасштабного реагування силами та засобами, а також надання допомоги населенню для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (подій) у мирний час та особливий період, тощо.

Одними з головних і невід’ємних елементів захисту Держави є створення військових формувань територіальної оборони, які призначені для охорони та оборони об’єктів інфраструктури та потенційно небезпечних об’єктів, розташованих на території міста, створення системи захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути на території міста у мирний час та особливий період створюються місцеві матеріально-технічні резерви.

Метою Програми є:

1) забезпечення функціонування та розвитку системи цивільного захисту міста, сталого функціонування системи оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій, забезпечення функціонування та розвитку пунктів управління та органів управління системою цивільного захисту міста;

2) створення місцевого матеріально-технічного резерву (у тому числі лікарських засобів та засобів медичного призначення) для попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків;

3) забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації на території міста, створення та всебічне забезпечення загонів оборони та роти охорони.

 

3.Фінансове забезпечення

Фінансування Програми здійснюється за рахунок міського бюджету, а також інших джерел фінансування, не заборонених законодавством.

Орієнтовний обсяг фінансування Програми у 2016-2017 роках визначатиметься, виходячи з фінансової спроможності міського бюджету на підставі обґрунтованих розрахунків, поданих виконавцями Програми.

 4.Організаційне забезпечення Програми

Розробником Програми є відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи Уманської міської ради (далі – відділ з питань ЦЗ та ОР) за участі структурних підрозділів виконавчого комітету Уманської міської ради та Уманського об’єднаного міськрайонного військового комісаріату (далі – Уманський ОМВК), який в межах повноважень здійснює керівництво, координацію, аналіз і контроль за формуванням та реалізацією Програми, відповідає за її якісне виконання, цільове використання коштів та проведення своєчасної звітності.

Координацію заходів з реалізації відповідних розділів Програми здійснює відділ з питань ЦЗ та ОР.

Усі виконавці Програми несуть відповідальність за повне та своєчасне виконання її завдань.

Відділ з питань ЦЗ та ОР щорічно до 10 лютого звітує перед міською радою про хід виконання заходів, спрямованих  на реалізацію Програми.

Майно, призначене для забезпечення формування роти охорони та загонів оборони, зберігається в Уманському ОМВК.

Лікарські засоби та засоби медичного призначення зберігаються в міських комунальних лікувальних закладах або на договірних засадах у відповідних аптечних установах.

 

5.Економічна та соціальна значимість результатів реалізації Програми

Створення міської програми забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, удосконалення системи оповіщення населення, утворення резерву медикаментів на 2016–2017 роки дозволить вирішити низку питань щодо покращення безпеки Держави та населення міста, забезпечити стале функціонування економіки та реалізувати одне з головних завдань – своєчасне попередження і ліквідацію надзвичайних ситуацій техногенного, природного та військового характеру місцевого рівня та їх наслідків, забезпечення захисту населення у мирний час та особливий період.

Секретар міської ради                                                      Л.М.Кирилюк   

     

Додаток 1

до Програми

Міська програма

забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації,

удосконалення системи оповіщення населення,

утворення резерву медикаментів на 2016– 2017роки

Паспорт Програми

1. Ініціатор розроблення Програми Уманська міська рада
2. Дата, номер і назва розпорядчого документа органу виконавчої влади про розроблення Програми

Cтаттей 7, 19 та 98 Кодексу цивільного захисту України, пункту 2 Указу Президента України від 09 лютого 2001 року № 80/2001 «Про заходи щодо підвищення рівня захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру», статті 36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 17 Закону України  «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», пункту 4 Постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року № 775 «Про Порядок створення та  використання матеріальних резервів                                для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій»,

 розпорядження Черкаської обласної державної адміністрації від 18.07.2014  № 9-р «Про формування загонів оборони».

3. Розробник Програми

Відділ з питань цивільного захисту

та оборонної роботи Уманської міської ради

4. Співрозробники Програми

Відділ охорони здоров’я Уманської міської ради,

Уманський об’єднаний міськрайонний військовий комісаріат

5. Відповідальний виконавець Програми

Відділ з питань цивільного захисту

та оборонної роботи Уманської міської ради

6. Учасники Програми Виконавчий комітет Уманської міської ради
7. Терміни реалізації Програми 2016-2017 роки
8. Перелік місцевих бюджетів, які беруть участь у виконанні Програми Міський бюджет
9. Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми, всього

Визначатиметься, виходячи з фінансової спроможності державного та міського бюджетів на підставі обґрунтованих розрахунків, поданих виконавцями Програми.

10. Основні джерела фінансування Програми Кошти державного та міського бюджетів, кошти інших джерел, не заборонених законодавством

 

Секретар міської ради                                                        Л.М.Кирилюк        

Вик.Опришко О.В.

0474432757

                                                          

Додаток 2

до Програми

Заходи

до міської програми забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, удосконалення системи оповіщення населення, утворення резерву медикаментів на 2016 – 2017 роки

№ з/п Зміст заходу

Термін

виконання

Відповідальні

 за виконання заходів

Джерела фінансування
1. Модернізація міської системи оповіщення Протягом 2016-2017 р.р.

Відділ з питань цивільного захисту

 та оборонної роботи і виконавчий комітет Уманської міської ради

Кошти державного та міського бюджетів, інші джерела фінансування не заборонені законом
2.

Забезпечення

функціонування  органів управління системою цивільного захисту, розвитку пунктів управління

Протягом 2016-2017 р.р. Відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи і виконавчий комітет Уманської міської ради Кошти державного та міського бюджетів, інші джерела фінансування не заборонені законом
3. Придбання паливно-мастильних матеріалів Протягом 2016 року

Відділ з питань цивільного захисту

 та оборонної роботи і виконавчий комітет Уманської міської ради

Кошти міського бюджету, інші джерела фінансування не заборонені законом
4. Придбання лікарських засобів та засобів медичного призначення Протягом 2016-2017 р.р.

Відділ з питань цивільного захисту

 та оборонної роботи і виконавчий комітет Уманської міської ради

Кошти державного та міського бюджетів, інші джерела фінансування не заборонені законом
5. Придбання засобів забезпечення аварійно-рятувальних робіт та місць обігріву Протягом 2016-2017 р.р.

Відділ з питань цивільного захисту

 та оборонної роботи Уманської міської ради і виконавчий комітет Уманської міської ради

Кошти міського бюджету, інші джерела фінансування не заборонені законом
6. Забезпечення проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів та всебічного забезпечення роти охорони та загонів оборони Протягом 2016-2017 р.р. Уманський ОМВК, відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи та виконавчий комітет Уманської міської ради Кошти державного та міського бюджетів, інші джерела фінансування не заборонені законом
7. Облаштування технічними засобами охорони підприємств комунальної власності, установ та організацій бюджетної сфери Протягом 2016-2017 р.р. Відділи житлово-і комунального господарства та структурні підрозділи виконавчого комітету Уманської міської ради Кошти міського бюджету, інші джерела фінансування не заборонені законом

 

Секретар міської ради                                                                     Л.М.Кирилюк                                                                                                                  

  Додаток 3

  до Програми

 

Номенклатура,

обсяги матеріально - технічних засобів

щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного

і природного характеру та їх наслідків та орієнтовний кошторис видатків на реалізацію Програми

№ з/п Найменування матеріально-технічних засобів Одиниці виміру Обсяги запасів

Вартість

(тис. грн.)

Відповідальні за створення та утримання
1 2 3 4 5 6

Фінансування на 2016 рік

Речове майно для облаштування місць обігріву

1. Дизельне паливо               л 6500 123,500

Відділ з питань цивільного захисту

 та оборонної роботи

Уманської міської ради

2. Автобензин л 6500 130,000
3. Обігрівач тепловий дизельний компл. 3 60,000
4. Термовентилятори компл. 5 5,000
5. Побутовий посуд компл. 500 12,000
6. Термос 12 л шт. 10 10,000
7. Термос 24-36 л шт. 10 12,000
8. Каска захисна шт. 10 30,000
9. Бензопила шт. 5 20,000
10. Оприскувач ручний ранцевий

компл.

10 10,000
11. Ліжко – розкладушка шт. 100 55,000
12. Ковдра бавовняна шт. 100 20,000
13. Подушка шт. 100 10,000
14. Мішки п/п з вкладкою шт. 1000 5,000
15. Електрична станція

компл.

1 170,000
Необхідно профінансувати у 2016 році усього 665,500  

 

Фінансування на 2017 рік

Засоби забезпечення аварійно-рятувальних робіт та діяльності міської

комісії з питань ТЕБ та НС

1. Дизельне паливо               л 6500 123,500

Відділ з питань цивільного захисту

 та оборонної роботи

Уманської міської ради

2. Автобензин л 6500 130,000
3. Портативна радіостанція

компл.

2 8,000
4. Портативна радіостанція

компл.

8 24,000
5. Ноутбук шт. 2 12,000
6. Принтер шт. 1 2,000
7. Медіапроектор шт. 1 7,000
8. Екран настінний шт. 1 1,500
9. Ліхтар шахтний головний шт. 10 5,000
10. Аварійно-рятувальні жилети шт. 10 4,500
11. Чоботи гумові пар. 10 5,500
12. Ліхтар акумуляторний шт. 5 1,500
Засоби забезпечення аварійно-рятувальних робіт та місць обігріву
1.

Намети УЗ-68

компл.

6

150,000

Відділ з питань цивільного захисту

 та оборонної роботи

Уманської міської ради

2. Кабель освітлювальний км. 1,0 50,000
3. Освітлювальна арматура     20,000
4. Електростанція

компл.

1 170,000
Необхідно профінансувати у 2015 році усього 714.500  
Загальна сума 1380.000  

Секретар міської ради                                                                     Л.М.Кирилюк                                                           

 
 

Додаток 4

до Програми

 

Забезпечення надійного і сталого функціонування міської системи оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій та орієнтовний кошторис видатків на реалізацію Програми

№ з/п Зміст заходів

Джерело фінансу

вання

Кількість (к-т, шт.)

Вартість

(тис. грн.)

Відповідальні за створення та утримання
1 2 3 4 5 6

Модернізація міської системи оповіщення

Фінансування на 2016 рік.

1.

Розробка основних технічних рішень по модернізації міської системи оповіщення

міський бюджет

1

11,000

Відділ

з питань цивільного захисту та оборонної роботи Уманської міської ради

2 Придбання та заміна апаратури оперативного зв’язку

міський бюджет

1 17,000

Відділ

з питань цивільного захисту та оборонної роботи Уманської міської ради

Необхідно профінансувати у 2016 році усього 28.000  
 
Фінансування на 2017 рік
1.

Проведення обстеження діючої міської системи централізованого оповіщення та розробка проектно-кошторисної документації по її реконструкції у відповідності до сучасних технологій систем зв'язку та оповіщення

міський бюджет

1 80,000

Відділ

з питань цивільного захисту та оборонної роботи Уманської міської ради

2.

Розробка робочого проекту, придбання технічних засобів та обладнання, виконання робіт по монтажу і пусконаладці автоматизованих робочих місць чергової служби в місті

міський бюджет

26 160,000

Відділ

з питань цивільного захисту та оборонної роботи Уманської міської ради

Необхідно профінансувати у 2015 році усього

 

240.000  

Необхідно профінансувати на виконання Програми

 

268,000  
             

Забезпечення функціонування органів управління територіальною підсистемою цивільного захисту, розвитку пунктів управління та орієнтовний кошторис видатків на реалізацію Програми

№ з/п Зміст заходів Джерело фінансув Кількість (к-т, шт.)

Вартість

(тис. грн.)

Відповідальні за створення та утримання
1 2 3 4 5 6
Забезпеченнярозвитку пунктів управління
Фінансування на 2016 рік.

1.

Розробка кошторисної документації

та ремонт приміщень захисної споруди під позаміський пункт управління

Міський бюджет

1

20,000 Відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи Уманської міської ради
2. Ремонт та технічне переобладнання систем життєзабезпечення, проведення робіт по оснащенню позаміського пункту управління засобами зв’язку, сигналізації, інформатизації

Міський бюджет

1 19,000 Відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи Уманської міської ради
3. Створення запасу продовольства на 3 доби для позаміського пункту управління

Міський бюджет

2 4,000 Відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи Уманської міської ради
4. Придбання ємності для питної води для позаміського пункту управління

Міський бюджет

1 2,000 Відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи Уманської міської ради
5. Придбання акумуляторної батареї для резервного джерела живлення позаміського пункту управління

Міський бюджет

1 0,900 Відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи Уманської міської ради
Необхідно профінансувати у 2016 році усього 45,900  
Фінансування на 2017 рік
1. Забезпечення мобільної оперативної групи відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи спеціальним автомобільним транспортом, засобами зв’язку та індивідуального захисту, а також переносною комп'ютерною технікою і вимірювальними приладами для забезпечення роботи у зоні виникнення надзвичайної ситуації:       Відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи Уманської міської ради
  - автомобіль      
  - пересувних (1 шт) та портативних радіостанцій (6 шт.);

Міський бюджет

1 45,000
  - придбання сучасного переносного комп'ютеру Note-Book (1 шт.) та відеознімальної техніки;

Міський бюджет

1 10,000
  - резервним агрегатом живлення (1 кВт) та майном для освітлення.

Міський бюджет

1 7,000
Необхідно профінансувати у 2017 році усього 62.000  
Необхідно профінансувати на виконання програми 107.900  

Секретар міської ради                                                                                      Л.М.Кирилюк       

Додаток 5

до Програми

ЗАХОДИ

щодо забезпечення проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів та всебічного забезпечення роти охорони

з/п

Перелік заходів Програми Завдання, що виконуються Термін виконання завдань Виконавці Джерела фінансування Очікуваний результат
1 2 3 4 5 6 7
1.

Створення запасу

паливо-мастильних матеріалів

Закупівля паливо- мастильних матеріалів До 10.02.2016 року Уманський ОМВК, бухгалтерська служба  Уманської міської ради Кошти міського бюджету, кошти інших джерел, не заборонених законодавством Забезпечення боєздатності підрозділів відповідно до існуючих вимог
2. Підтримання технічного стану автомобільної техніки, призваної до загонів оборони з національної економіки України Закупівля запасних частин та ЗІП 2016 рік Уманський ОМВК, бухгалтерська служба  Уманської міської ради Кошти міського бюджету, кошти інших джерел, не заборонених законодавством Підвищення коефіцієнту бойової готовності техніки
3. Обладнання блокпостів Закупівля бензинових агрегатів живлення, інженерного та речового майна Під час проведення мобілізації Уманський ОМВК Кошти міського бюджету, кошти інших джерел, не заборонених законодавством Забезпечення підвищення живучості та умов життєдіяльності блокпостів
4. Забезпечення харчування Закупівля продуктів харчування, оплата послуг з приготування їжі Під час проведення мобілізації Уманський ОМВК, економічний та торговий відділи Уманської міської ради Кошти міського бюджету, кошти інших джерел, не заборонених законодавством Забезпечення організації харчування особового складу на належному рівні
5. Забезпечення бронежилетами 5 класу з розгрузками, ківларовими шоломами, спальними мішками, карематами, наколінниками, тактичними рукавицями Закупівля бронежилетів 5 класу з розгрузкою, ківларових шоломів, спальних мішків, карематів, наколінників, тактичних рукавиць Під час проведення мобілізації Уманський ОМВК, бухгалтерська служба  Уманської міської ради Кошти міського бюджету, кошти інших джерел, не заборонених законодавством Забезпечення індивідуальної безпеки військовослужбовців під час ведення бойових дій
6. Забезпечення обладнання жилих приміщень для роти охорони та кімнат зберігання зброї Закупівля майна для обладнання жилих приміщень та кімнат зберігання зброї Під час проведення мобілізації Уманський ОМВК,   Кошти міського бюджету, кошти інших джерел, не заборонених законодавством Створення умов життєдіяльності військовослужбовців відповідно до існуючих вимог та санітарно – гігієнічних норм
7. Всебічне забезпечення роти охорони Матеріально-технічне забезпечення функціонування роти охорони Під час проведення мобілізації Уманський ОМВК, бухгалтерська служба  Уманської міської ради Кошти міського бюджету, кошти інших джерел, не заборонених законодавством

Створення та всебічне забезпечення функціонування підрозділів

8. Удосконалення системи оповіщення міста та облаштування позаміського пункту управління Удосконалення управління До 01.10.2016 Органи місцевого самоврядування Кошти міського бюджету, кошти інших джерел, не заборонених законодавством Підвищення рівня управління
9. Виготовлення печаток та штампів для карткового бюро та контрольно-облікового бюро Для організації роботи карткового бюро та контрольно-облікового бюро До 01.02.2016 Головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи виконавчого комітету Уманської міської ради Кошти міського бюджету, кошти інших джерел, не заборонених законодавством Підвищення рівня управління

Секретар міської ради                                                                                                      Л.М.Кирилюк                                  

Додаток 6

до Програми

Відомість вартості забезпечення роти охорони

№ з/п Найменування матеріальних засобів Одиниця виміру

Необхідна

кількість

Вартість за одиницю (тис. грн.)

Необхідно на роту охорони

(тис. грн.)

Примітка
1. Дизельне пальне для заправки автомобільної техніки л 600 19.00 11,400 на 3 місяці

2.

Бензиновий агрегат живлення к-т 4 9,000 36.000 -
3. Бензин А95 для заправки агрегату живлення л 360 21,00 7.560 на 3 місяці
4. Олива для агрегату живлення л

3,241/ на

добу

0.560 1.633 на 3 місяці
5. Зарядний пристрій ПЗУ-9А к-т 4 0.635 2.540 -
6. Радіостанція ТК-2000  + АКБ к-т 12 3.200 38.400 -
7. Радіостанція FT-7900 к-т 4 7.200 28.800 -
8. Сітка маскувальна к-т 4 1.100 4.400 на 4 блокпости
9. Мішки поліпропіленові  з вкладкою шт. 2200 0.005 11.000 на 4 блокпости
10. Колючий дріт моток 40 0.230 9.200 на 4 блокпости
11. Харчування на 1 особу 121 0.050 544.500 На 90 діб
12. Кепка камуфльована шт. 121 0.060 7.260 -
13. Костюм літній камуфльований к-т 121 0.624 75.504 -
14. Черевики з високим берцем пар 121 0.525 63.525 -
15. Бронежилет з розгрузкою шт. 121 5.124 619.950 -
16. Шолом кевларовий шт. 121 1.078 130.438 -
17. Спальний мішок шт. 121 0.524 63.404 -
18. Каремат шт. 121 0.120 14.520 -
19. Наколінники пар 121 0.160 19.360 -
20. Тактичні рукавиці пар 121 0.200 24.200 -
  Необхідно профінансувати у 2016 році усього 1713.594  

Секретар міської ради                                                               Л.М.Кирилюк    

Додаток 7

до Програми

 РОЗРАХУНОК

потреби засобів оповіщення населення

та потреба коштів на облаштування позаміського

пункту управління

№ з/п Найменування матеріальних засобів, робіт

Потреба

одиниць

Вартість

тис.грн.

Виконавці
1. Радіорепродуктор 10 7 Органи місцевого самоврядування
2. Косметичний ремонт пункту управління 1 15 ПАТ «Уманьферммаш»
3. Установка телефонів на пункті управління 4 1 ПАТ «Уманьферммаш»
5. Електрогенератор 1 4 ПАТ «Уманьферммаш»
  Всього   26  

Секретар міської ради                                            Л.М.Кирилюк                          

                                       

Додаток 8

    Перелік медикаментів та виробів медичного призначення недоторканого запасу для міста Умань (добовий запас)      
Перелік кількість на добу ціна за од Вартість
         
         
  Адреналін (епінефрин) 0,1 % в амп 5 30,7 153,5
  Аміодарон (кордарон) 150 мг 3 мл в амп 1 96,88 96,88
  Амикацин 0,5 фл 20 24,41 488,2
  Ацетилсаліцилова кислота (аспірин) 0,325 мг (або 0,5) в табл 10 1,15 11,5
  Атропіну сульфат 0,1 % 1 мл в амп 1 11,16 11,16
  Анаприлін (пропранолол) 0,04 табл. у фл 1 16,29 16,29
  Аскорбінова кислота 5 % 1мл в амп 10 9,52 95,2
  Амінокапронова кислота 5 % 100 у фл 25 7,74 193,5
  Анальгін (метамізол натрію) 50 % 2 мл в амп 10 15 150
  Аміназин (хлорпромазин) 2,5 % 2 мл в амп 2 12,15 24,3
  Аспаркам 5 мл в амп 2 6,9 13,8
  Ардуан 4 мг амп 10 35 350
  Бензогексоній (гексаметонію бензосульфонат) 2,5 % 1 мл 1 43,11 43,11
  бупивикаин 0,5% 5 мл амп      
  Верапаміл (фіноптин) 0,25 % 2 мл 1 11,98 11,98
  Вентолін (сальбутамол) аерозоль д/інг. у фл 1 19,11 19,11
  Вітамін В6 (піридоксин) 5 % 1 мл в амп 10 13,4 268
  Вітамін В1 (тіаміну хлорид) 5 % 1 мл в амп 10 13,61 136,1
  Вугілля медичне активоване в конв. 10 0,75 7,5
  Валідол табл. під яз. в конв 5 1,73 8,65
  Гепарин 5 мл (5 тис. ОД в 1 мл) 5 195,3 976,65
  Гепарин низькомолекулярний (еноксапарин натрій по 0,4 або 0,8) з розрахунку шприц-дози по 0,8 10 128,4 1284
  Гідроксиетилкрохмаль 6% 250 мл , 500 мл у фл 10 79 790
  Глюкоза  40 % 20 мл в амп 2 23,82 47,64
  Допамін 4,0 % 5 мл в амп 5 87,02 435
  Добутамін 250мг 50 мл в амп 10 76,97 769,7
  Димедрол (дифенгідрамін) 1 % 1 мл в амп 10 7,53 75,3
  Діамантовий зелений р-н спиртовий 1 % 20 мл у фл 50 1,64 82
  Діцинон (етамзилат) 12,5 % 2 мл в амп 20 93,39 1867,8
  Дексаметазон 0,4 % 1мл в амп 10 5,21 52,1
  Дитилін (суксаметонію хлорид) р-н д/ін. 2 % 5мл в амп 10 49,82 498,2
  Дексалгін (декскетопрофен) 5% 2 мл в амп 20 80,35 1607
  Диклофенак 2,5 % 3,0 в амп 10 15,3 153
  Дігоксин 0,025 % 1 мл в амп 10 13,79 137,9
  Діазолін 0,1 г у табл. 10 2,17 21,7
  Декасан   400,0 2 45 90
  Діазепам (сибазон, реланіум, реліум) 0,5 % 2 мл в амп 25 84,28 2107
  Ентеросгель  45г у фл 10 30,03 300,3
  Електроліт “Трисоль” 200 мл у фл 50 5,39 269,5
  Електроліт “Дисоль” 200 мл у фл 50 6,92 346
  Етамзилат  12,5 % 2 мл в амп 50 11,45 572,5
  Еуфілін  2 % 5 мл в амп 20 10,5 210
  Ізосорбіду мононітрат або ізосорбіду динітрат (Ізо-мік, Ізокет) спрей дозов. підязич 1 62,81 62,81
  Йоду р-н спиртовий 5 % 10 мл у фл 20 3,39 67,8
  Йоддицерин 0,5% по 25 мл у фл 100 7,45 745
  Кислота транексамова 5% або 10% 5 мл в амп 10 269,9 2699
  Кетамін (каліпсол, кеталар) 5 % 2 мл в амп 30 26,57 797,1
  Кеторолак (кетанов, кеторол) 3 % 1 мл р-н д/ін. в амп 10 80,44 804,4
  Кофеїн-бензоат натрію 20 % 2 мл в амп 10 9,57 95,7
  Кальцію глюконат 10 % 10 мл в амп 10 26,45 264,5
  Корінфар  0,01 табл.  1 34,8 34,8
  Лефофлоксацин 100 мл фл 130 56,56 7364,5
  Лідокаїн 2 % 2 мл в амп 10 6,36 63,6
  Лазикс 1 % 2 мл в амп 20 17,64 352,8
  Лоперамід 0,1 г у табл. 1 3,08 3,08
  Лінкоміцин 600 мг амп 20 25,55 511
  Метронидазол 100 мл фл 100 4,87 487
  Мезатон 1 %  1 мл в амп 10 14,25 142,5
  Маннітолу гексанітрат (манніт) 15 % 200 мл р-н інф. у фл 10 25,01 250,1
  Морфіну гідрохлорид 1 % 1 мл в амп. 20 48,16 963,2
  Магнію сульфат 25 % 10 мл в амп 5 5,61 28,05
  Метоклопрамід (церукал) 0,5 % 2 мл в амп 5 22,26 113,3
  Мірамістин 0,01% 150 мл у фл 5 35,74 178,7
  Норадреналін (норепінефрин) 0,2 % 1 мл в амп 1 462,9 462,93
  Нітрогліцерин 1 %  2 мл в амп 1 18,58 18,58
  Нітрогліцерин  0,0005 в табл. (флакон)або спрей дозований підязичний 2 4,5 9
  Новокаїнамід 10 % 5 мл в амп 1 41,32 41,32
  Налоксон (налорфін) 0,5 % 1 мл в амп 2 13,91 27,82
  Натрію тіосульфат 30 % 5 мл в амп 2 19,95 39,9
  Неостигмін (прозерин) 0,05 % 1 мл в амп 5 7,12 35,6
  Ніфедипін (фармадипін) крап. д/перорал. заст. 2% 25 мл у фл. 1 9,9 9,9
  Натрію хлорид 0,9 % 250 мл у фл 100 5,09 509
  Натрію гідрокарбонат 4 % 100 мл у фл 50 7,94 397
  Нефопам 1 % 2,0 мл в амп 2 29,64 59,28
  Неогемодез розчин для інф. 200 мл 10 6,7 67
  Норфлоксацин 0,3 % 10 мл крап.очні /вушні 5 5,87 29,35
  Омнопон 2 % 1 мл в амп. 10 74,15 741,5
  Оксибутират натрію 20 % 10 мл 5 54,35 271,75
  Перекис водню р-н 3 % 40 мл у фл 200 1,08 216
  Преднізолон 30 мг 1 мл в амп 50 10,99 549,5
  Промедол  2 % 1 мл в амп 10 116,5 1164,8
  Парацетамол 0, 325 мг в капс 10 3,16 31,6
  Папаверину гідрохлорид 2 % 2 мл в амп 5 21,66 108,3
  Платифіліну гідротартрат 0,2 % 1 мл в амп 10 20,37 203,7
  Пантенол аерозоль 20 45,79 915,8
  Рінгера розчин для інф. 200 мл у фл. 50 6,69 334,5
  Реосорбілакт 200 мл у фл 75 26,7 2002,5
  Реналган 5мл р-н д/ін. в амп 10 26,48 264,8
  Регідрон упак. 3 83,69 251,07
  Супрастин  2 % 1 мл в амп 2 54,74 109,48
  Строфантин 0,025 % 1 мл в амп 5 7,36 36,8
  Стериліум 1л флакон 2 45 90
  Спирт нашатирний (аміак) 10% 40 мл д/зовнішн. застос. у флаконах. 5 1,81 9,05
  Спирт етиловий 70% 30 мл у фл. 100 8,03 803
  Сульфокамфокаїн 10 % 2 мл в амп 5 15,87 79,35
  Сульфацетамід (сульфацил натрію) крап. очні 30 % 10 мл у фл. 5 7,31 36,55
  Тавегіл  1 мл в амп 2 27,67 55,34
  Торасемід 0,5% 2 мл в амп 1 110,5 110,53
  Тіопентал натрію 1 г ліофіл. пор. д/ін.у фл 10 26,33 263,3
  Трамадол 5 % 2 мл в амп 10 18,35 183,5
  Фуросемід1 % 2 мл в амп 20 8,7 174
  Фентаніл 0,005 % 2 мл в амп 20 51,34 1026,8
  Цефтріаксон 1,0 г у фл 300 4,09 1227
  Глюкоза   5 %  200,0 50 5,84 292
  Новокаїн  0,5 %  200,0 20 18,02 360,4
  Лідокаїн  10 %  2,0 5 5,4 27
  Вироби медичного призначення      
  Назва товару      
  Апарат зовнішньої фіксації травматологічний 10    
  Бинт 7х14 см 100 3,14 314
  Бинт 5х10 см 100 1,56 156
  Бинт гипсовий 20 см      
  Бинт трубчатий еластичний (різних розмірів) 10 10,1 101
  Вата 100 гр 10 5,5 55
  Гель-пов’язка опікова в кількості, достатній для покриття опікової поверхні дорослої людини 10    
  Джгут кровоспинний 30 8,92 267,6
  Дренажні системи хірургічні 5    
  Ендотрахеальні трубки різних розмірів зі з’єднувачами та провідниками-мандренами 50 7,11 355,5
  Зонд шлунковий для дорослих 50 5,66 283
  Катетери внутрішньовенні різних розмірів 100 6,79 679
  Катетери урологічні еластичні різних розмірів 50 1,94 97
  Ларингеальні маски різних розмірів 20    
  Лейкопластир 10 9,76 97,6
   Марлевий  відріз   5 м 200    
  Маски кисневі різних розмірів 20    
  Набор для спинальної анестезії 10    
  Набір для катетеризації центральних вен 20    
  Набір для пункції перикарду 1    
  Набір для дренування грудної клітки 5    
  Пов’язки фіксуючі для периферійних катетерів, пристроїв для вливання в малі вени, в центральні вени (різних розмірів) 50    
  Пристрої іммобілізаційні, пристосування ортопедичні для фіксації верхніх та нижніх кінцівок (набір) 10    
  Рукавички хірургічні стерильні 200 3,51 702
  Рукавички оглядові нестерильні одноразові (латексні або неопренові) 200 1,03 206
  Серветки стерильні 15х15 см 20 5,25 105
  Серветки спиртові 10 13,12 131,2
  Скальпель (одноразовий) 100    
  Сумка медична для зберіганя лікарських засобів 2    
  Система для переливання розчинів та кровозамінників 200 3,42 684
  Шприц 1,0 100 0,9 90
  Шприц 2,0 200 0,62 124
  Шприц 5,0 500 0,69 345
  Шприц 10,0 500 0,58 290
  Шприц 20,0 100 1,05 105
                                                                              Всього :     49655,51
         
         
         
         
  Cекретар міської ради Л.М. Кирилюк

 

      Завантажити додатки

 

Прочитано 1231 разів