Середа, 30 грудня 2015 08:58

25 грудня 2015 року № 6.18-3/7- Про внесення змін до Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин м. Умані»

 

a gerb

У М А Н С Ь К А    М І С Ь К А   Р А Д А

VІІ  скликання

3 сесія

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

25 грудня 2015 року № 6.18-3/7

Про внесення змін до Положення про

присвоєння  звання

«Почесний громадянин м. Умані»

Відповідно до  статті  25, пункту 49 частини першої статті 26, статті 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”

міська рада ВИРІШИЛА:

         1. Внести зміни до  розділу ІІ. « Пільги та соціальні гарантії» Положення про присвоєння звання “Почесний громадянин м.Умані”,  затвердженого рішенням міської ради від 15.08.1996 р. № 3.1-10/22  із  змінами і доповненнями,  внесеними рішеннями міської ради від 29.04.2002 р. № 7.2-3/24,  від  19.09.2002 р. №7-9/24 та від 16.10.2015 р. № 2.5-77/6,  частину першу якого викласти в такій редакції:

         «1.  Встановити  такі пільги для  Почесного громадянина  -  жителя  м.Умань, його дружини (чоловіка) та неповнолітніх дітей (до 18 років), в разі відсутності своєї сім’ї – батьків померлого ( померлої) :

1)до 50- ти  відсотків  знижка за користування житлом  (квартирна плата) в межах норм, передбачених чинним законодавством;

         2)до 50- ти  відсотків    знижка   плати за  користування  комунальними послугами, газом, електроенергією та іншими послугами   в  межах  середніх норм споживання;

         3) до 50- ти  відсотків  знижка вартості палива, в  тому числі рідкого,  в межах норм, встановлених для продажу населенню, для осіб, які проживають у будинках, що не мають центрального опалення.

Пільги на житлово-комунальні послуги надаються зазначеним категоріям громадян, які не набули права на субсидію для відшкодування витрат на оплату житлово - комунальних послуг, а громадянам,  які набули право на   субсидію -  у розмірі  обов’язкової сплати,  але не більше встановленого  відсотка пільги;

         4)  безоплатний  проїзд  всіма   видами  міського  пасажирського транспорту;

         5) у  виключних   випадках   безоплатне  забезпечення   автомобілем   з ручним керуванням (за наявності медичних показань);

         6)  позачергове  влаштування  до  закладів  соціального  захисту населення, а також обслуговування службами соціального захисту населення вдома за бажанням.», а далі за текстом.

          2. Відділу кадрової роботи та з питань нагород виконавчого комітету Уманської міської ради ( Самсій Л.П.) спільно з відділом взаємодіїі з депутатами міської ради ( Омельчук Т.М.) опублікувати рішення на сторінках газети «Уманська зоря».

          3. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради Кирилюк Л.М., фінансове управління Уманської міської ради    (Петриченко А.В.),  постійну комісії  з питань  депутатської  діяльності,  захисту   прав  громадян,  законності та правопорядку (Плетньова І.Г.).

Міський голова                                                                    О.В.Цебрій

 

Прочитано 906 разів