Четвер, 03 грудня 2015 16:32

26 листопада 2015р. № 323 - Про розгляд заяв громадян з питань квартирного обліку

 

                                                                                          a gerb                                                                                              

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

26 листопада 2015р. № 323

Про розгляд заяв громадян

з питань квартирного обліку

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статей 15, 32, 33, 34, 36, 39, 40, 45, 46, 64 Житлового кодексу Української РСР, пунктів 8, 13, 14, 19, 20, 21, 22, 25, 26, 44, 46, 47 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР (далі - Правила), затверджених Постановою Ради Міністрів Української РСР і Української Республіканської Ради професійних спілок від 11.12.1984 року № 470, постанови Черкаської обласної ради народних депутатів та президії Черкаської обласної ради профспілок від 29.12.1984 року № 396, розглянувши звернення громадян та взявши до уваги пропозиції громадської комісії з житлових питань від 20.11.2015 року, протокол №15

виконавчий комітет Уманської міської ради ВИРІШИВ:

             1. Взяти  на  квартирний   облік  при  виконавчому комітеті  Уманської міської  ради  з   дати прийняття рішення:

          1) Б******* учасника бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, з сім’єю: він, дружина В******, дочка**********  на загальну чергу та в список першочергового одержання жилих приміщень , згідно поданих документів , посвідчення серії МВ №*****, виданого 29.04.2015 року Головним управлінням Національної гвардії України  та відповідно до  пунктів 13, 44 Правил.

             Сім’я проживає  за адресою: вул.Л********, в трикімнатній квартирі житлово-будівельного кооперативу №****   на жилій площі 39,2кв.м., де зареєстровано 6 осіб.

              2) С******** учасника бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, одинака, на загальну чергу та в список першочергового одержання жилих приміщень, згідно поданих документів, посвідчення серії АА №******, виданого 30.07.2015 року Головним управлінням персоналу Генерального штабу Збройних Сил України  та відповідно до  пунктів 13, 44 Правил.

              С*****. проживає  за адресою: вул.Л********, в трикімнатній квартирі житлово-будівельного кооперативу № ***** на жилій площі 39,2кв.м., де зареєстровано 6 осіб. 

             3) Д******* учасника бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, з сім’єю: він, дружина З*****, син В*****, на загальну чергу та в список першочергового одержання жилих приміщень, згідно поданих документів, посвідчення серії АА №****** виданого Управлінням особового складу штабу Командування Сухопутних військ 19.06.2015 року та відповідно до  пунктів 13, 44 Правил.

             Сім’я проживає  за адресою: вул.Л*********, в двокімнатній квартирі молодіжного житлово-будівельного кооперативу на жилій площі 28,2кв.м., де зареєстровано 7 осіб.

           4) Х**********, студента Бізнес-коледжу Київського Європейського університету, одинака, на загальну чергу, згідно поданих документів та відповідно до  пункту 13 Правил.

              Проживає  за адресою: вул.********, в однокімнатній приватизованій квартирі , яка належить на праві спільної сумісної  власності чотирьом власникам, де на жилій площі 19,4 кв.м., зареєстровано 2 особи: заявник та мати Х*******.

              5) Г********, багатодітну одиноку матір, з сім’єю: вона, сини А****** та Б***** дочки О******** на загальну чергу та в список першочергового одержання жилих приміщень , згідно поданих документів та відповідно до  пунктів 13, 44 Правил.

             Сім’я проживає  за адресою: вул.З*******, в двокімнатній приватизованій квартирі на жилій площі 28,9 кв.м., де зареєстровано та проживає 6 осіб.

             2. Включити в список громадян, які користуються правом позачергового одержання жилих приміщень та в список інвалідів війни при виконавчому комітеті міської ради з дати прийняття рішення:

              1) Л******** пенсіонера, інваліда війни 2 групи, із сім’єю: він, дружина О*******, дочка В*******, згідно поданої заяви,  посвідчення серії ААБ №***, виданого управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради 02.07.2014 року, відповідно пунктів 46, 47 Правил.

           Л****** перебуває на квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов з 13.03.2003 року у списку першочергового одержання жилих приміщень як учасник бойових дій . 

           Сім’я проживає за адресою: вул.П******, в двокімнатній приватизованій  квартирі, жилою площею 30,2 кв.м., яка належить на праві приватної власності матері Л******, де проживає 4 особи.

           2) Б*******, інваліда війни 2 групи, пенсіонера, із сім’єю: він, дружина В*******, дочки ********, згідно поданої заяви,  посвідчення серії ААБ №***, виданого управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради 31.10.2014 року  та відповідно пунктів 46, 47 Правил.

           Б***** перебуває на квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, на загальній черзі та у списку першочергового одержання жилих приміщень як учасник бойових дій з 10.03.2005 року.  Сім’я проживає за адресою:  вул.Л********,  в чотирикімнатній приватизованій квартирі, жилою площею 52,0 кв.м., яка належить на праві спільної сумісної приватної власності шести власникам,  зареєстровано 6 осіб.

           3. Внести зміни в пункт 2.2 рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 26.05.2011 року  № 275 "Про розгляд заяв громадян з житлово-комунальних питань", щодо постановки на квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради на загальну та пільгову чергу С******* та включити її в список громадян, які користуються правом позачергового одержання жилих приміщень та в список інвалідів війни при виконавчому комітеті міської ради з дати прийняття рішення 26.05.2011 року як інваліда війни  1 групи, із сім’єю: вона, онука*******, одинока мати, правнучка *******, згідно поданої заяви,  посвідчення серії Б № *****, виданого управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради 05.04.2011 року, довідки Управління Пенсійного фонду України в м.Умань та Уманському районі від 30.07.2015 року № *****  та відповідно пунктів 46, 47 Правил.

              Сім’я проживає  за адресою: вул. Л******, в однокімнатній квартирі ОСББ "*****", де на жилій площі 19,2 кв.м. зареєстровано 4 особи. 

            4. Внести зміни в пункт 2 рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 13.03.2014 року № 52 "Про розгляд заяв громадян з житлових питань", щодо взяття на квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради Х******** та включити її в список громадян, які користуються правом позачергового одержання жилих приміщень як сім’ю померлого ветерана війни  з дати прийняття рішення 13.03.2014 року з сім’єю: вона, сини В****** та М****, згідно поданих документів,  посвідчення серії С № *****, виданого управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради 28.03.2013 року,  відповідно пунктів 46, 47 Правил та статті 10 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

           Сім’я проживає в гуртожитку  за адресою: вул. К*****.

             Перебуває на квартирному обліку з 26.06.2003 року на загальній черзі та у списку першочергового одержання жилих приміщень як сім’я учасника бойових дій на території інших держав

           5. Зняти з обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, та виключити зі списків загальної черги та першочергового одержання жилих приміщень згідно листів Уманського районного відділу управління Державної міграційної служби України в Черкаській області від 28.05.2015 року № 829 та від 23.10.2015 року №1664, відповідно до пункту 26  Правил, статті 40 Житлового кодексу Української РСР:

            1)  С********, у зв’язку з виїздом з міста;

            2) Є*********, у зв’язку з виїздом на постійне місце проживання до міста Севастополя;

             3) Д******* у зв’язку з виїздом на постійне місце проживання в село Сушківка Уманського району.

            6.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  Клочка С.Л. та головного спеціаліста з ведення квартирного обліку виконавчого комітету Уманської міської ради Сугак Л.О.

Міський голова                                                                        О.В.Цебрій

Секретар виконавчого комітету                                             Л.П.Плотнікова

 

Прочитано 941 разів