Четвер, 04 лютого 2016 11:56

28 січня 2016р. № 17 - Про організацію громадських робіт у 2016 році

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ


28 січня 2016р. № 17

Про організацію громадських
робіт у 2016 році

Відповідно до підпункту 7 пункту "а" статті 27, підпункту 7 пункту "б" статті 34 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статті 31 Закону України "Про зайнятість населення", постанови Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 року № 175 "Про затвердження Порядку організації громадських та інших робіт тимчасового характеру", Програми організації та фінансування громадських робіт у 2015-2016 роках, затвердженої рішенням міської ради від 30 січня 2015 року № 3.9- 66/6 зі змінами, внесеними рішеннями міської ради від 17 вересня 2015 року № 4.8 – 74/6 ,

виконавчий комітет міської ради В И Р І Ш И В:

1. Затвердити перелік видів громадських робіт та роботодавців, де ці роботи будуть організовуватись у 2016 році за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття та міського бюджету (додається).
2. Затвердити перелік видів громадських робіт, які будуть проводитись у 2016 році за рахунок коштів підприємств міста та інших, не заборонених законодавством, джерел (додається).
3. Запропонувати Уманському міському центру зайнятості (Фащевський С.Л.) активізувати роботу щодо забезпечення тимчасової зайнятості громадян, передусім зареєстрованих як безробітні. Для цього організувати громадські роботи на підприємствах, в установах, організаціях.
4. Рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій міста:
1) Продовжити роботу з розширення обсягів робіт з благоустрою міста, об’єктів соціальної сфери, зон відпочинку, розчищення кладовищ та лісосмуг.
2) Подавати до Уманського міського центру зайнятості інформацію про об’єкти та обсяги громадських робіт.
3) Забезпечити укладання строкових трудових договорів з особами, зайнятими на громадських роботах.
5. Фінансування громадських робіт проводити за кошти роботодавців, для яких зазначені роботи виконуються за договорами, та з інших, не заборонених законодавством, джерел, а також, у разі залучення зареєстрованих безробітних пропорційно рівними частинами за рахунок коштів міського бюджету та Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Клочка С.Л., начальника управління праці та соціального захисту населення Кучер Г.М., директора Уманського міського центру зайнятості Фащевського С.Л.

Перший заступник міського голови                                                С.Л.Клочко

Заступник міського голови,
секретар виконавчого комітету                                                      Л.П.Плотнікова

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішення виконавчого

комітету

28 січня 2016р.  № 17

П Е Р Е Л І К

видів громадських робіт та роботодавців, де ці роботи будуть організовуватися у 2016 році за рахунок коштів Фонду

загальнообов’язкового державного соціального страхування України

на випадок безробіття та міського бюджету

№ з/п

Об’єкти проведення

(роботодавці)

Види робіт Джерело фінансування
1 Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Догляд за особами похилого віку, інвалідами, лежачими хворими в стаціонарних відділеннях для постійного  або тимчасового проживання  одиноких громадян, обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, допоміжні роботи в сім’ях з дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах та сімей, учасників АТО  (прибирання приміщень, робота на прилеглій території, присадибній ділянці, доставка продуктів харчування, медикаментів, оплата комунальних платежів, приготування їжі, доставка води в будинок, виніс сміття, інші послуги), допомога при проведенні ремонтних робіт або реконструкції об'єктів соціальної сфери, благоустрій території та ремонт житлових приміщень в комплексі надання соціальних послуг бездомним, звільненим та нарко- і алкоголезалежним особам, робота з оформлення документів на отримання житлової субсидії.

кошти з бюджету

кошти Фонду
2 Відділ житлово-комунального господарства Уманської міської ради Благоустрій та озеленення території міста, прибирання снігу, утримання в належному стані цвинтарів, упорядження меморіалів, пам’ятників, територій навколо них, братських могил та місць поховання загиблих захисників Вітчизни. Прибирання територій спортивних майданчиків, дитячих майданчиків, парків, територій, які прилягають до житлових будинків та інших об’єктів комунального господарства. кошти з бюджету
кошти Фонду

Заступник міського голови,

секретар виконавчого комітету                                                    Л.П.Плотнікова

Кучер Г.М.

ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення виконавчого
комітету
28 січня 2016р. № 17

ПЕРЕЛІК
видів громадських робіт, які будуть проводитись у 2016 році за рахунок коштів підприємств міста та інших, не заборонених законодавством, джерел


1. Благоустрій та наведення порядку на території підприємств та прилеглих до них територіях.
2. Благоустрій та озеленення території міста, зон відпочинку і туризму.
3. Підсобні та ремонтні роботи на будівництві житла.
4. Будівництво шляхів, водопровідних, каналізаційних, газових та інших транспортних споруд.
5. Землевпорядні та меліоративні роботи.
6. Відбудова історико - архітектурних пам’яток, підсобні роботи при проведенні ремонту, реконструкції, благоустрою прилеглих територій об’єктів соціальної сфери.
7. Підсобні роботи в переробній промисловості, будівництві, торгівлі, сільському господарстві.
8. Інші види загальнодоступних громадських робіт, які мають суспільно корисну спрямованість.


Заступник міського голови,
секретар виконавчого комітету                                                           Л.П.Плотнікова

Кучер Г.М.

Прочитано 982 разів