П'ятниця, 19 лютого 2016 12:28

10 лютого 2016р. № 35 - Про порушення клопотання про нагородження Почесною грамотою Черкаської обласної ради

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

10 лютого  2016р.  № 35

Про порушення клопотання

про нагородження Почесною грамотою

Черкаської обласної ради

Відповідно до статті 40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Положення про Почесну грамоту Черкаської обласної ради, затвердженого рішенням Черкаської обласної ради 16 жовтня 2012 року         №18-16/VI, рішень виконавчого комітету Уманської міської ради від 28 липня 2011 року № 352 „Про комісію з питань нагородження”, від 27 листопада    2014 року № 293 „Про склад комісії з питань нагородження” та протоколу засідання комісії з питань нагородження виконавчого комітету Уманської міської ради від  03 лютого 2016 року № 35,

виконавчий комітет Уманської міської ради ВИРІШИВ:

 
      1. Порушити перед Черкаською обласною радою клопотання про нагородження Почесною грамотою Черкаської обласної ради:
1) Філатової Людмили Вікторівни, начальника бухгалтерської служби (головного бухгалтера) виконавчого комітету Уманської міської ради, за вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, сумлінне виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм, багаторічну плідну працю та з нагоди дня народження;

2) Кучер Галини Михайлівни, начальника управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, за сумлінну  працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у реалізацію державної програми соціального захисту населення та з нагоди ювілею від дня народження.

       2. Відділу кадрової роботи та з питань нагород виконавчого комітету Уманської міської ради  підготувати та направити до Черкаської обласної ради необхідні документи.

       3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, секретаря виконавчого комітету Уманської міської ради    Плотнікову Л.П.    

Міський голова                                                                       О.В.Цебрій

Заступник міського голови,                                                       

секретар виконавчого комітету                                                   Л.П.Плотнікова

Прочитано 1649 разів