Четвер, 24 жовтня 2019 14:12

Мінрегіон запрошує керівників підприємств, установ та організацій до безкоштовної участі у конференції "Енергоефективність у будівлях"

Міністерство розвитку громад та територій України (Мінрегіон) запрошує взяти участь у конференції «Енергоефективність у будівлях», яка відбудеться 06 листопада 2019 року о 10.00 на території Міжнародного виставкового центру в конференц-залі № 6 павільйону № 2 (вхід 2-А) (м. Київ, Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна») в рамках IX Спеціалізованої виставки «ЄвроБудЕкспо – 2019».

 

Початок реєстрації о 9.30.

Організаторами конференції є Міністерство розвитку громад та територій України, GIZ, Державне підприємство «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» (ДП «НДІБК»), Одеська державна академія будівництва та архітектури, Академія будівництва України.
Тематична спрямованість заходу присвячена актуальним питанням галузі щодо енергоефективності в будівлях, а саме: правове та технічне регулювання відносин з питань енергоефективності в будівлях; сучасний стан та перспективи розвитку; практичні аспекти реформ енергоефективності будівель.
Відвідування виставки та участь у заходах безкоштовні.

Інформацію щодо участі надати до 01.11.2019 на електронну адресу:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Телефон для довідок: (044) 284-06-24

Прочитано 542 разів