П'ятниця, 22 січня 2021 10:56

Зона вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем: нові можливості та перспективи для бізнесу

У зв’язку зі вступом у дію з 1 січня 2021 р. Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Державою Ізраїль актуалізується необхідність поширення серед вітчизняного бізнесу інформації щодо переваг двосторонньої ЗВТ та відповідних нових торговельних можливостей.

З урахуванням цього Посольство пропонує організувати 23 лютого 2021 р. під егідою Ради експортерів при МЗС України та ДУ «Офіс з просування експорту України» вебінар «Зона вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем: нові можливості та перспективи для бізнесу».

До участі у заході планується запросити заінтересовані державні структури, торгові палати, бізнес-асоціації, компанії та підприємства України; в якості спікерів - керівництво МЗС України та інших ЦОВВ, які відповідали за підготовку Угоди про ЗВТ (у частині її змістовного наповнення), ДУ «Офіс з просування експорту України» та представників відповідних урядових і ділових структур Ізраїлю.

З метою формування питань/тематик, в обговоренні яких зацікавлений вітчизняний бізнес, просимо представників бізнесу заповнити анкету, яка знаходиться за посиланням: https://forms.gle/N3Zo53BcbykN6gxZ9.

Прочитано 736 разів