Середа, 24 червня 2020 14:49

Інформаційне повідомлення про продаж на електронному аукціоні об’єкта малої приватизації – нежитлові підвальні приміщення площею 95,4 кв. м в будинку за адресою: Черкаська область, місто Умань, вулиця Незалежності, 9/8

  1. Інформація про об’єкт приватизації

Назва об’єкта: нежитлові підвальні приміщення площею 95,4 кв. м в будинку за адресою: Черкаська область, місто Умань, вулиця Незалежності, 9/8

Місцезнаходження об’єкта: 20301, Черкаська область, місто Умань, вулиця Незалежності, 9/8

Балансоутримувач: КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «УМАНСЬКЕ РЕМОНТНО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ УПРАВЛІННЯ №3» (код за ЄДРПОУ: 05457129)

Місцезнаходження та контактні дані балансоутримувача: 20301, Черкаська обл., м. Умань, вул. Шухевича, 12, тел.: (04744) 3-72-44, електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Відомості про об’єкт приватизації: Нежитлові підвальні приміщення розташовані в триповерховому житловому будинку. Місце розташування будинку, в якому розташований об’єкт приватизації, з комерційної точки зору – є досить вдалим, неподалік від центральної площі на одній із центральних вулиць. Відстань до центральної площі – близько 0,5 км, залізничного вокзалу – близько 2,0 км, автовокзалу – близько 2,0 км. В межах пішохідної доступності розташовані: Уманська міська гімназія – школа №2, центральний стадіон, кінотеатр, приватні торгівельні заклади, житлові та адміністративні будівлі. Згідно технічної характеристики нежитлових приміщень: матеріал зовнішніх стін – бутові; матеріал перекриття – з/б плити; матеріал підлоги – глинобитна. Вхід до нежитлових приміщень об’єкта здійснюється з бокової сторони житлового будинку з вулиці Спінози. Вхідні двері – металеві; дверні блоки та дверні полотна в приміщеннях відсутні; інженерні мережі, які необхідні для функціонування приміщень – відсутні. В приміщеннях знаходяться загальнобудинкові комунікації (металеві, пластикові та металопластикові труби і т.п.), які в свою чергу обмежують можливість вільного використання приміщень, – необхідно надавати можливість доступу до цих мереж обслуговуючим організаціям. Оздоблення в приміщеннях об’єкта оцінки – відсутнє, помітні сліди вогкості на стінах та стелі. Площа приміщень – 95,4 кв. м; будівельний об’єм – 484,0 куб. м; рік побудови – 1965.

Право комунальної власності територіальної громади міста Умань зареєстровано. Дата державної реєстрації – 29.03.2017, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна – 1213746071108.

  1. Інформація про аукціон

Спосіб проведення аукціону: аукціон з умовами.

Аукціон в електронній формі буде проведено 01 липня 2020 року, час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.

Аукціон в електронній формі проводиться відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р. № 432 (зі змінами).

До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначені частиною другою статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування відповідного інформаційного повідомлення в електронній торговій системі до закінчення кінцевого строку прийняття заяв на участь в електронному аукціоні/закритих цінових пропозицій.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні, аукціоні із зниженням стартової ціни (подання цінових аукціонних пропозицій) встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжках часу з 19:30 до 20:30 дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 16:15 до 16:45 дня проведення електронного аукціону.

Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому, через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійний внески. У разі якщо об’єкт, який пропонувався для продажу на аукціоні, не продано, проводиться повторний аукціон зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків.

У разі якщо об’єкт приватизації не продано на повторному аукціоні зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків, проводиться аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій зі зниженням стартової ціни, визначеної згідно з правилами, встановленими статтею 22 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», на 50 відсотків.

Продаж об’єктів на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подання цінових пропозицій здійснюються за наявності не менш як одного учасника аукціону.

  1. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта

Стартова ціна об’єкта для продажу на аукціоні з умовами:

201 200,00 (двісті одна тисяча двісті) гривень 00 копійок (без ПДВ).

Розмір гарантійного внеску:

20 120,00 (двадцять тисяч сто двадцять) гривень 00 копійок (без ПДВ).

Стартова ціна об’єкта для продажу на аукціоні із зниженням стартової ціни:

100 600,00 (сто тисяч шістсот гривень) 00 копійок (без ПДВ).

Розмір гарантійного внеску для продажу на аукціоні із зниженням стартової ціни:

10 060,00 (десять тисяч шістдесят) гривень 00 копійок (без ПДВ).

Стартова ціна об’єкта для продажу на аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій:

100 600,00 (сто тисяч шістсот гривень) 00 копійок (без ПДВ).

Розмір гарантійного внеску для продажу на аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій:

10 060,00 (десять тисяч шістдесят) гривень 00 копійок (без ПДВ).

Розмір реєстраційного внеску:

944,60 (дев’ятсот сорок чотири) гривні 60 копійок, що становить 0,2 мінімальної заробітної плати станом на 1 січня поточного року.

При укладанні договору купівлі-продажу з переможцем аукціону на ціну продажу об’єкта нараховується податок на додану вартість в розмірі 20%.

Умови продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності територіальної громади міста Умань – нежитлові підвальні приміщення площею 95,4 кв. м в будинку за адресою: Черкаська область, місто Умань, вулиця Незалежності, 9/8

  1. Покупець зобов’язаний зареєструвати за собою право власності на об’єкт протягом 30 днів з дати підписання акту приймання-передачі нерухомого майна.
  2. Покупець зобов’язаний звернутися до органів місцевого самоврядування з клопотанням щодо врегулювання питання права користування земельною ділянкою під об’єктом приватизації протягом 30 днів з дати реєстрації покупцем нерухомого майна.
  3. Повну сплату переможцем аукціону ціни продажу об’єкта з урахуванням ПДВ, який нараховується на остаточну ціну продажу об’єкта в розмірі 20 %, здійснити протягом 30 днів з дати нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу.
  4. Переможець аукціону відшкодовує (сплачує) усі витрати з оплати робіт (послуг) юридичних та фізичних осіб, пов’язаних з підготовкою об’єкта до приватизації, а саме: проведення оцінки майна – 19 612,80 (дев’ятнадцять тисяч шістсот дванадцять) гривень 80 копійок (без ПДВ) та нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу.

Період між аукціонами з умовами та аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 20 календарних днів від дати аукціону (опублікування інформаційного повідомлення про приватизацію об’єкта).

  1. Додаткова інформація

Оператор електронного майданчика здійснює перерахування гарантійного та реєстраційного внесків на казначейські рахунки за такими реквізитами:

в національній валюті:

Одержувач: ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, ЄДРПОУ 04061613;

Розрахунковий рахунок: UA728201720355289001000032947 (для перерахування реєстраційного, гарантійного внеску);

Банк одержувача: Державна казначейська служба України, м. Київ, Уманське УДКСУ, МФО 820172.

Посилання на сторінку офіційного веб-сайта адміністратора ДП «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ», на якій зазначені реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Оглянути об’єкт можна в робочі дні за місцем його розташування, звернувшись до організатора аукціону.

Найменування організатора аукціону: Відділ з питань комунальної власності та земельних відносин Уманської міської ради (код ЄДРПОУ 40526154)

Місцезнаходження: 20301, Черкаська область, місто Умань, площа Соборності, 1; http://uman-rada.gov.ua

Електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Контактний телефон: (04744) 3-72-85, з 08:00 до 17:15 у робочі дні.

Начальник відділу – Коломієць Ніна Василівна.

Розмір плати за участь в електронному аукціоні, який підлягатиме внесенню учасником у разі визнання його переможцем електронного аукціону, встановлюється в договорі між Оператором електронного майданчика та учасником з урахуванням положень абзацу першого пункту 114 Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р. № 432 (зі змінами). Плата за участь в електронному аукціоні вноситься переможцем електронного аукціону протягом трьох робочих днів з дня опублікування органом приватизації договору купівлі-продажу об’єкта приватизації в електронній торговій системі.

  1. Технічні реквізити інформаційного повідомлення

Умови продажу об’єкта приватизації затверджені наказом відділу з питань комунальної власності та земельних відносин Уманської міської ради від 10 червня 2020 р. № 64-С (протокол від 09.06.2020 р. № 2 засідання аукціонної комісії Уманської міської ради з продажу об’єктів комунальної власності).

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі: UA-AR-P-2018-12-28-000028-2.

Період між аукціоном:

аукціон із зниженням стартової ціни – 20 календарних днів від дати опублікування інформаційного повідомлення електронною торговою системою про приватизацію об’єкта;

аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 20 календарних днів від дати опублікування інформаційного повідомлення електронною торговою системою про приватизацію об’єкта.

Крок аукціону для:

аукціону з умовами – мінімальний крок аукціону становить 1% (один відсоток) стартової ціни об’єкта приватизації – 2 012,00 (дві тисячі дванадцять) гривень 00 копійок (без ПДВ);

аукціону із зниженням стартової ціни – мінімальний крок аукціону становить 1% (один відсоток) стартової ціни об’єкта приватизації – 1 006,00 (одна тисяча шість) гривень 00 копійок (без ПДВ);

аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій:

на етапі покрокового зниження стартової ціни крок аукціону становить 1% (один відсоток) стартової ціни об’єкта приватизації – 1 006,00 (одна тисяча шість) гривень 00 копійок (без ПДВ);

на етапі подання цінових пропозицій мінімальний крок аукціону становить 1% (один відсоток) стартової ціни об’єкта приватизації – 1 006,00 (одна тисяча шість) гривень 00 копійок (без ПДВ).

Кількість кроків покрокового зниження стартової ціни – 3 (три) кроки.

Аукціони будуть проведені в електронній торговій системі «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ» (адміністратор). Єдине посилання на веб-сторінку: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2), на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик та з якими адміністратор уклав відповідний договір.

Прочитано 671 разів